dinsdag 7 mei 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Beslissende halve finale Champions League duel tussen Real Madrid en Bayern München voor je porem. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en Ziggo. Vanaf 21.00 uur de wedstrijd, schakel je iets eerder in dan is er waarschijnlijk een voorbeschouwing bezig. Zoek het uit.

De titanen Real Madrid en Bayern München strijden vanavond om een plekje in de felbegeerde eindstrijd van de Champions League. Wie mag er aantreden tegen Borussia Dortmund? Na een zinderend gelijkspel van 2-2 vorige week in München, staat nu de spannende return op het programma. In de kwartfinale wist Real Madrid zich met veel vuur te ontdoen van Manchester City, waarbij beide teams over twee wedstrijden gelijk opgingen en penalty's de doorslag gaven. Real bleek hierin meesterlijk. Bayern München daarentegen, hoewel niet overtuigend in de kwartfinale, wist toch een matig Arsenal opzij te zetten met vastberadenheid. Het is haast onmogelijk een favoriet aan te wijzen, gezien de historie waarin de teams elkaar maar weinig ontlopen. De Ligt en zijn defensieve makkers zullen hun handen vol hebben aan het stoppen van de bliksemsnelle aanvallers van Madrid, Rodrygo en Vinicius Junior. Aan de andere kant van het veld staat spits Kane voor Bayern München klaar om het net te laten bollen met zijn doelpunten. Onze voorspelling? Uiteindelijk zal Real doorgaan naar de finale.

Laatste alinea. Eens kijken wat we je deze gehaktdag kunnen bieden qua gekkigheid. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie indrukwekkend dames hoe mooi wil je ze niet hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie machtige 90-songs wat een fantastische tijd was dat decennium qua muziek. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten