zaterdag 24 mei 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zaterdag 24 mei 2014. Locatie: Lissabon. Aftrap: 20.45 uur. The Big Final voor je giechelenstijn. Wat te denken van de vette Champignonnen League finalekraker tussen Real Madrid en Atletico Madrid? Sodekanonnen nog aan toetje zeg. Zomaar een Madrileense stadsderby in het Portugese Lissabon. Dat had je verdomme van te voren ook niet kunnen bedenken! De hele bende is te aanschouwen op voetbalzender Nederland 3. Vanaf een uurtje of 20:00 uur gaan ze helemaal los daar bij de NOS. Met voorbeschouwingen, filmpjes en nog veel meer. Illegale streams zijn ook beschikbaar voor als je die nodig hebt. Gokken doe je weer DAARRR. Mooi!

Dat er straks een heus volksfeest gaat losbarsten in de straten van Madrid dat moge duidelijk zijn. Grote vraag is alleen in welk kleur shirt de fans van je lachend dronken rondhuppelen zullen gaan doen? Gna! Wordt het het hagelwitte shirt van de Koninklijke dat de straten zal gaan vullen of wordt het toch die verbluffend mooie roodwit gestreepte shirts van stadgenoot en Primera Division kampioen Atletico? Man, man, man, wat een knallert van een titatenstrijd moet dit wel niet gaan worden. Wrijf eens in je handjes, knipper nog maar een keer met die oogjes van je en ik ga je vertellen dat je niet van je dromen doet. Wie oh wie gaat er vanavond met de Cup met de Grote Oren vandoor? Ronaldo, Bale, Benzema, Xabi, Pepe en consorten tegen Diego 'placenta' Costa, Tiago, Coke, Arda baard Turan en hun maten. Il Professore Carlo Ancelotti vs Psyco Diego Simeone. Pff, zomaar een paar namen uit de losse pols geschud die er vanavond hopelijk een mooie balpartij van zullen weten te maken. Om te smullen zo lekker als het hoofdgerecht in een zeven sterren restaurant. Dat er maar een verlenging en een flinke serie strafschoppen mogen volgen en we gaan nog even door zodat die spelertjes op 13 juni flink afgepeigerd tegen Oranje zullen aantreden. Jottem jajeetje. De Koninklijken lijken licht favoriet maar vlak kampioen Atletico ook niet uit want die spelertjes verkeren na afgelopen zaterdag vet in de zevende hemel. Afijn.

Sluiten we zoals gewoonlijk af met vijf spetters van spetters te weten DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE blootmevrouwtjes. En dat de muziek ook niet mag ontbreken op deze fleurige dag lijkt ons wel duidelijk. Vandaar HIERRR, HIERRR en HIERRR drie giganten van Youtube hits die je na vijf seconden vanzelf harder harder gaat zeggen. Mooi. wazzieweer. Wij gaan foebele koekeloeren. Hup Madrid.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten