dinsdag 24 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Wederom staat ons een fijne lange Champignonnen League avond te wachten. Met op het hoofdprogramma Manchester City-FC Barcelona. Aanvang 20:45 uur. Maar we beginnen al om 20:15 uur met de dekselse voorbeschouwing. Aansluitend de samenvattingen van de andere potjes. Dit alles op voetbalzender NPO3. Zo, is dat effe lekker? Ja. Gokken doe je hierrr. Eventuele stream nodig, dan kun je die weer daar vinden. Gewoon even inbellen en de hele wereld staat voor je open. Hoe simpel wil je het hebben?

Kun je lullen doen dat dit het megapotje tussen Messi en Neymar tegen Silva en Aguero zal zijn. Dikke duh voor je. Manchester City tegen FC Barcelona is gewoon het strijdtoneel van de voormalige Eredivisie-spelers: Wilfried Bony tegen Luis Suarez. Dat je dat even in je oren knoopt. Manchester City-FC Barcelona. Een kraker. Sowieso op papier. Maar ook op het veld zo verwachten wij. Een wedstrijd waar je voor thuis blijft. Waar je alles voor afzegt. Doe je wijf de deur uit. Stuur haar maar naar een één of andere naughty Ladies Night met geld toe. Van die dingen. Wat kan jou het schelen. Het balletje zal van je tikkie takkie rollen gaan. Eén keer raken tussen sterren die het mogen gaan doen. Op de grasmat. Let get ready to rumble.

Wel, let's get ready to rumble eerst maar eens even met deze vijf blootmeisjes die er wezen mogen. Jottem. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En van je hatseflatse knallen we er ook nog vijf tintelende muziekpareltjes voor je neer. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Voor de pruttel in je buik. Die van je borrelen doet. Voel de spanning. Voel de sensatie. Nog voordat het mannetje in het zwart op zijn fluitje geblazen heeft. Joehoe. Chippies en alcohol in de aanslag. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten