dinsdag 15 september 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zomaar op een dinsdagavond. Wat te denken van de Champignonnen League megapot PSV-Manchester United? Te zien op voetbalcampingzender SBS6. 20:45 uur aftrap, vanaf 20:00 uur wordt er al voorbeschouwd. Eventuele stream is hierrr te vinden, gokken doe je weer daarrr. Oké, huishoudelijke tralalala bekend, op nu naar de oh zo fijne voorbeschouwing waar iedereen (lees vooral Eindhoven en omstreken) op schijnt te wachten.

PSV-Manchester United
Prinsjesdag mijn klote. Uche uche, lekker belangrijk. Weet je wat belangrijk is? Vanavond de eerste balpartijtjes in de Champignonnen League voor je mik. Yes. Zo. Ga er maar aan staan. Want Eindhoven kan zijn borst nat maken in een poule met Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg. En vanavond komt direct het Engelse miljoenen ploegje van malle Louistje, good old Memphis en Daley langs in de lichtstad. PSV-Manchester United. Stiekem hopen Flipse Cocu en zijn mannen op een sneaky puntje. Hoe vet zal dat zijn? Maar zijn de boeren van PSV opgewassen tegen al die ingekochte supersterren? Dat is de grote vraag. Na de twee vingers in de neus partij tegen Cambuur uit, dienen de gloeilamp-knulletjes vanavond de mouwtjes op te stropen. Als team moet het gaan gebeuren, individueel ben je immers kansloos. Kom, en geef Louistje maar een stomp op zijn neus zodat je alleen nog maar neusgaten bij hem ziet. Niet letterlijk natuurlijk, ook wij zijn tegen geweld, maar het zal toch geinig zijn als die miljoenen bagger even op zijn nummer wordt gezet.

En nog veel meer
En na deze pot voetbal ook nog alle andere wedstrijden die vanavond zullen worden gespeeld. Met onder andere Galatasary-Atletico en Manchester City-Juventus om maar een paar krakers op te noemen. Het toetje na de hoofdmaaltijd. In samenvattingsvorm te begluren op het campingzendertje. Onder leiding van Jan Joost of Toine. Hoe lekker is dat? Is dat even genieten?

HIERRR en DAARRR
Wat ook genieten is zijn deze vijf spetterende dames, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Zomaar willekeurig van dat internet geplukt. Evenals deze vijf muziekpareltjes van de YouTube, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Potjandikkeme is dat even fijn. Om zo de dinsdag mee door te komen. Tot een uurtje of acht vanavond. En dan schakelen maar. Met de afstandbediening. Naar het pauperzendertje. Met een kratje bier en een zak chips op grijpafstand. Joehoe! Laat dat balletje maar weer rollen mensen. Wij gaan foebele koekeloeren. Yes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten