donderdag 3 september 2015

Toppert alert!!!

Pats. Donderdagavond vette interland ballieballie voor je kanis. Wat te denken van het EK-kwalificatie knalpartijtje tussen Nederland en IJsland? Een kraker van jewelste. Plaats van handeling: Amsterdam Arena. Punten dienen te worden gepakt. Nieuwe bondscoach, nieuwe kansen. Het potje zal vanaf 20:40 uur te zien zijn. Vanaf 20:00 uur zal er worden voorbeschouwd. Dit alles bij onze vrienden van de NOS op voetbalzender NPO3. Eventuele stream is hierrr te vinden, gokken doe je weer daarrr. Klaar voor de start? Gaat-ie dan. Met die fijne voorbeschouwing van lik m'n oorlel.

Geen De Jong, geen Dost, geen Van Dijk, geen Clasie, geen Willems, geen Vlaar en geen Strootman. Maar wel Robben! En welke tien andere ballertjes bondscoach Blind nog meer de wei in zal sturen om de ballen bij Robben in te leveren, zal ons werkelijk een zorg zijn. Oranje tegen fucking IJsland. Wààr hebben we het over? IJsland. En dat gezeik over die 1-4-3-3 formatie. Pff, lekker belangrijk. Gewoon dat balletje het werk laten doen en de bende is in da pocket. Kijk, dat die koele eilandkikkertjes eerste in poule A staan, komt heus niet doordat die badgasten zo goed tegen dat leer kunnen trappen hoor. Nope. Oranje speelde gewoon bagger onder opa Hiddink. Tss, met zijn rimpelarm op de schouder van de vedette. Een schop tegen hun kloten dienen die vedettes te krijgen. Menen wij! Daar is niets van gelogen. Waarom toch altijd zo poeslief doen tegen die gestickerde tattoo-blaaskaken? Niks geen aai over dat bolletje. Gewoon werken voor die centen potverdomme. Behalve Arjen natuurlijk. Ja! Want Arjen is lief. En zo verdomde rete goed. Gelukkig hebben we nu dus Danny Blind aan het roer. Met aan zijn ene zijde assistent Marco van Basten en aan de andere kant assistent Ruud van Nistelrooy. Twee topspitsen die wel weten hoe dat balletje erin geschoten dient te worden. Kan het beter? En de tactiek zal zijn? Zoals eerder geschreven. Wij vallen in herhaling. Wij weten het. Het is allemaal niet zo moeilijk mensen. Gewoon. ALLE BALLEN OP ROBBEN!

Maar voordat we naar het afmaakpotje tussen Oranje en IJsland gaan koekeloeren eerst vijf lekkere wijven voor je uitgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En wat te denken van deze vijf Youtube kanjers die we voor je hebben geselecteerd. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Gewoon voor de fun. Om de dag mee door te brengen. Totdat het balletje rollen gaat. En wat smikkelen wij tijdens zo'n potje voetbalplezier? Chips. En verder zuipen wij bier. Alleen maar bier. Veel bier. Mazzel. Heb plezier. Hebben wij namelijk ook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten