zondag 18 december 2016

Toppert alert

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-PSV voor je kerstballetje met slingers en lichtjes en toeters en bellen en weten wij veel wat nog meer. Bende vangt aan om 16:45 uur en is te zien op het betaalkanaaltje FOXSports. Vanaf ongeveer 16:15 uur zal er worden voorbeschouwd. Eventuele stream mocht je die nodig hebben hierrr. Zoek het uit.

Zo. Gaan we er eens even goed voor zitten vandaag bij deze laatste speelronde van 2016. Ajax-PSV. De Eindhovenaren moeten winnen om de tweede helft van het jaar 2016 nog enigszins fijn af te sluiten. De Amsterdammers dienen echter ook te winnen om zodoende in het spoor van winterkampioen Feyenoord te blijven. Want verliezen die Mokummers vandaag dan schieten de lachstuipen bij de Rotterdammers tot ongekende hoogte. Bij een gelijkspel lachen de Rotterdammers eveneens in het vuistje. Zo liggen de zaken. Van alles wat. Winnen, verliezen of gelijkspelen. Het is erop of eronder. Vuurwerk willen we zien. We willen niet wachten tot over twee weken twaalf uur. Nope. Nu. Vandaag. Knallen met die bende. Met mannetjes als Ziyech en Guardado in de groene weide. En een Siem de Jong die terugkeert bij zijn oude liefde. Kijk dat Siem vandaag door het Arena publiek zal worden uitgefloten ala. Is eventueel nog wel te begrijpen. Maar door zijn eigen aanhang uitgefloten worden? Pff. Ga toch weg man. Afijn, wij hebben zin in dit potje Amsterdamse branie versus Brabantse zachte G. Het handenwrijven is inmiddels begonnen. We gaan het allemaal weer zien.

Wat we ook gaan zien zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf heerlijkheidjes om te smullen veeg het kwijl uit je mondhoeken zo lekker. Pleuren we er ook nog een fijn mopje muziek tegenaan. Eens kijken wat het YouTube kanaaltje vandaag te bieden heeft. Yep, hebbes. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf aangename klankjes om alvast in de stemming te komen. Bier staat koud in koelkast? Check. Chippies in de voorraadkast? Check. Bittergarnituur in de vriezer? Check. Dat het straks allemaal maar van zijn plekkie mag komen. Wel, drink en eet smakelijk en heb een fijne voetbalmatch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten