zaterdag 3 december 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette El Clasico FC Barcelona-Real Madrid voor je zwarte roetpiet zo lekker jaja. Vanaf 16:15 uur te bewonderen op het open Ziggo kanaaltje. Voor een fijne voorbeschouwing dien je drie kwartiertjes eerder in te schakelen. Commentator van dienst de legendarische culticoon Sierd de Vos. Kortom er wordt weer heerlijk gestrooid met allerlei lekkernij deze zaterdag. Eventuele stream kun je hierrr vinden en zo niet, dan niet.

Hoor wie klopt daar kind'ren. Het is een vreemde zeker. Zal 'm eerst eens vragen naar zijn naam. El Clasico, El Clasico. Och, och, och, wat heeft Sint vandaag toch weer in het schoentje gestopt? Een heerlijke El Clasico om uit te pakken voor je mijtertje en stop nog maar een peen in die schimmel van je. Barca-Real. De Catalanen moeten eigenlijk winnen om in het spoor van de Koninklijken te blijven. Anders wordt het gat te groot en kunnen Bale, Benzema en Cristiano en hoe die sterren ook mogen heten van je lachen gieren brullen doen, freewheelend de rest van de partijtjes afwerken en aan het eind van de rit de la Liga Royalty omhoog hijsen. Want zo is het wel natuurlijk. Gaatje bedraagt zes punten. Echter weten Messi, Suarez en Neymar die ballen vandaag tegen de touwen te jensen en het verschil is na het laatste fluitsignaal nog maar drie schamele puntjes. Ja ja, wiskunde was voor de redactie van voetbalhumor.com het favoriete vakje gedurende de schooltijd zo blijkt maar weer. Benieuwd of we nog wat Pythagoras achtige driehoekscombinaties met gelijkbenige en gelijkzijdige patronen kunnen verwachten en dat het tikki taka weer wonderschoon te bewonderen zal zijn. Want man, man, man, El Clasico is toch iedere wedstrijd in het kwadraat plus nog een andere wedstrijd in het kwadraat en van het hele geheel daar dan weer de wortel van zo smullen als die Spaanse voetbalbende verdomme wel niet is. Afijn. We gaan het allemaal weer zien straks.

Wat we ook gaan zien zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf mooi uitziende Señorita's. Ach ja, noem het een soort warming-up voor de toeschouwer. Pleuren we er ook nog een partij van vijf YouTube giganten bij. Eens even kijken. Yes. Komen ze. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Kun je ons 'tonto' of 'loco' noemen dat dondert ons niets. La cerveza es ya frío en el refrigerador. Dat je het weet. Heb plezier. Adios.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten