woensdag 8 maart 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champignonnen League kraker tussen FC Barcelona en Paris Saint Germain live voor je tralala vanavond. Vanaf 20:00 uur kan de kijkbuis al worden aangeschakeld op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:45 uur zal het balletje rollen gaan. Aansluitend in samenvattingsvorm Borussia Dortmund-Benfica. Het kan niet op. Illegale streams hierrr ergens tussen. Zoek het uit. Gaan we dan.

En dan komt dat voetbalhumor.com leukgrappig met een toppert alertje op de proppen van het al gespeelde wedstrijdje Barca-PSG. Hebben ze soms niet iets beters te doen? Hè? Vergeten dat het eerste balpotje in 4-0 voor de Parijzenaren is geeindigd? Helemaal van het padje dat ze daar wel niet zijn bij dat voetbalhumor.com. Nee, dit is terecht voetbalhumor hoor mensen. Vertel anders een goede mop ofzo of weten wij veel. Neem je schoonmoeder in de maling. De tering. STOP! Jaja, snaveltje toe nu eventjes lezertje. Genoeg gespuw. Want wij zijn werkelijk heus niet gekke Henkie van drie straten verderop. Oh nee. Natuurlijk weten wij dat Barca drie weken geleden helemaal zoekscheel gespeeld werd door een ontketend PSG. Natuurlijk weten wij dat Barca drie weken geleden van het kastje naar de muur werd weggetikt. Natuurlijk weten wij dat PSG in een blakende vorm verkeerd. Maar... En nu komt het. Lees je nog steeds mee, jij betwetertje? Barca is Barca. Messi is Messi. En het kan vanavond zomaar 5-0 voor Barcelona worden, durven wij hier als voetbalkenners te voorspellen. Afgelopen zaterdag Messi tegen Celta de Vigo nog gezien? Dat bedoelen wij. Want nogmaals: Barca is Barca en Messi is Messi. Knoop het in je oren. Daarom. Ja, en dan? Jij lezertje van dit fijne blogje met je grote mond van blablabla. Kijk, Barca kan vanavond ook met 3-0 winnen. Schieten ze verder geen ene tiethaar mee op. Gaat het nu even niet om. Nope, maar een spannende voetbalavond ligt op de loer. Want het zal toch zomaar uit het niets gebeuren zeg. Dat het tikkie takkie verdomme je de pupillen uit het witte gedeelte doen rollen van opwinding. We gaan het zien. We spreken je na afloop. Dikke duhuhhh. Uhhh, nog iets over Dortmund-Benfica misschien? Nee.

Tijd nu om toch nog ietwat van opwinding in jullie lijfjes te doen toveren. Hoe dan? Hoe dan? Ha. Opletten nu. Gaat-ie dan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf fantastische lekkernijen van damesvarianten zo van dat internet voor je geplukt. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf oortintelende muziekpareltjes die het oorsmeer uit je trommelvliezen doen laten stromen als regen dat op een helling valt en het water door de zwaartekracht doet glijden als een dunne rivierfilm naar beneden. Of zoiets. Rare zinnen weer hoor bij je favo blogje. Ah koezie koezie. Wat kan jou het rotten. Een fijne voetbalavond is in de maak. Met bier, chippies, of wat dan ook wat in dat muiltje verdwijnen gaat. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten