dinsdag 17 oktober 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champignonnenwedstrijd om het eggie tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk op Veronica teevee vanavond. Voorbeschouwing start even na achten, tegen het leer wordt getrapt vanaf een uurtje of kwart-voor-negen. Stream nodig? Zie hierrr.

Twee gespeeld nul punten. Zo staan de Rotterdammers er voor in groep F van het miljoenenbal. Stijf onderaan. Kansloos. Beetje zielig. Beetje sneu. Mochten die havenpikkies kans willen maken op een geniepig puntje na afloop van een CL-wedstrijd dan is het vanavond een goede gelegenheid. De Oekraïense roversbende uit Donetsk komt namelijk op bezoek in de Kuip. Op papier zijn deze afgekeurde Brazilianen natuurlijk veel sterker dan het havencluppie, echter je weet maar nooit. Als het thuispubliek er eens goed achter gaat staan. Als twaalfde man. In een kolkende Kuip. Wie weet wat er staat te gebeuren. Drie volle punten binnenharken tegen die tweedehands louche autoverkopers zou helemaal een verwelkomen cadeautje zijn. Dan lonkt zowaar de derde plaats. Behoort overwinteren in de Europa League plots tot de mogelijkheden. Maar laten we niet te veel dromen mensen. Even reëel blijven. Gelukkig voor de Rotterdammertjes is Jorgenson weer fit. Scheelt toch een slok op een borrel. En van een borrel daar houden we van.

Waar we ook van houden zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf magnifieke exemplaren van dames met weinig tot niets aan. Waarschijnlijk vanwege het prachtige nazomerweer. Een mens mot wat, nietwaar? Wel waar. Muziek moet er klinken. Oh. Even vijf stuks muzikale juweeltjes dat Wee Wee Wee op plempen. Wacht even hoor. Gevonden. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Voor jou. Van ons. Hand in hand de kameraden. Kusje op de mond. Met volle lippen. Dat het bier maar smaken zal. Prettige wedstrijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten