woensdag 6 december 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Laatste potjes groepswedstrijden in de Champignonnen League. Vanavond Feyenoord-Napoli voor je tierelantijn. Allemaal te zien op Veronica teevee. Met iets na achten eerst het voorgebabbel door mensjes die er ook niets vanaf weten, vanaf kwart-voor-negen is het bal in een kolkende koude Kuip.

Vijf gespeeld nul punten. De Champignonnen League is niet geworden wat Feyenoord van tevoren had gehoopt dat het zou worden. Komen vanavond ook nog die Napolitanen van Driesje Mertens op bezoek. Wat zal dit gaan worden? Feyenoord-Napoli. Een puntje pakken dat is het devies. Niet armoedig ten onder gaan. En je daarna volledig richten op het verloren Eredivisie seizoen. Je mot wat. Als Rotterdammert. Oliebollen met poedersuiker. Kerst en Nieuwjaar komen er aan. In het nieuwe jaar zal geknald moeten worden. Qua Eredivisie ballieballie. Om er nog iets van te maken. Dit seizoen. Kunnen we kort over zijn.

Waar we nooit kort over kunnen zijn, zijn de tieten en muziek in de laatste alinea van een toppert alertje op dit prettige blogje. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf paar memmen plus meer en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf luisterpareltjes veeg weg dat oorsmeer. Voor jou, van ons. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten