dinsdag 5 december 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Fijne Champignonnen League potjes voor je doperwt. Hoor wie klopt daar kind'ren, hoor wie klopt daar kind'ren. Hoor wie tikt daar zachtjes tegen 't raam. 't Is een vreemd'ling zeker, die verdwaalt is zeker. 'k Zal eens even vragen naar zijn naam: Sint Nicolaas, Sint Nicolaas brengt ons vanavond een bezoek en strooit dan wat lekkers in één of andere hoek. KOEKOEK! Twee vette Champignonnen League potjes om te smullen zo lekker. Vlug die cadeaus openscheuren en kijken anders wordt het balen als een stekker.

Bayern-PSG
Beide ploegjes zijn reeds gekwalificeerd. Maar of de voetballiefhebber dat iets interesseert. Deze hoogstaande pot tussen twee voetbalgrootmachten. Is er een om naar te smachten. In Parijs werd het twee maanden geleden 3-0 voor de Fransen. Bayern dient scherp te zijn in het benutten van de kansen. Met Robben, Lewandowski en rising star Kimmich bij de moffen. En Cavanini, Mbappé en Neymar bij PSG, potverdrietje nog an toetje het is weer boffen. Vanaf 20:45 uur live te zien op Veronica teevee. Sla de nietszeggende voorbeschouwing, lees irritante reclames, maar over, echter dat laatste is een cliché.

Chelsea-Atletico

Aansluitend in ruime samenvattingsvorm. De Engels-Spaanse wervelstorm. Wat te denken van Chelsea-Atletico? Krijg je ook van Sinterklaas cadeau. Atletico moet winnen. Chelsea mag van alles verzinnen. De Engelsen zullen immers toch in de volgende ronde verschijnen. De Madrilenen moeten hopen op een misstap van de Romeinen. Belg Hazard is bij de Londenaren de grote man. Bij Atletico fransoos Griezmann, die kan er namelijk ook wat van.

Laatste alinea

Aan al het leuke komt een eind. Maar ga er eens even goed voor zitten, rechtovereind. Oogjes open en oortje gespitst. Want HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke dames en DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf aangename muziekkneiters van dat internet voor je geritst. Want jeweetzelf een laatste alinea van een toppert alert hier op voetbalhumor.com. Tieten en muziek heten wij dan altijd welkom. Voor de welbekende vlinderkriebel in de buik. Houden we er nu mee op met dit vreemde taalgebruik. Gaan we nu fijn foebele koekeloeren. En ofcourse veel bier zuipen en vele chipies bijvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten