zondag 25 februari 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knallert van een Eredivisie game van je hatseflatse zo lekker jaja. Wat te denken van Feyenoord versus PSV? Vanaf 14:30 uur te bewonderen op het betaalkanaaltje FOX Sports. Luisteren via 'Langs de Lijn' NPO radio 1 kan natuurlijk ook. Eventuele stream is hierrr te vinden.

Maakt Feyenoord vandaag Ajax kampioen? Zou zo maar kunnen. Vette Feyenoord-PSV vanmiddag in een overvolle Kuip. De Eindhovenaren komen met bibberende knietjes richting Rotterdam. Want het zal toch niet dat na vandaag het gat tussen PSV en Ajax slechts twee magere punten bedraagt? En dat terwijl PSV-Ajax nog op het programma staat. En AZ-PSV. Of doen de Rotterdammers het rustig aan? Zou ook zo maar kunnen. De beker dient immers gewonnen te worden. Woensdag is de big halve finale bekergame tegen Willlem 2. Van de Feyenoord supporters mogen de lampies winnen. Want pleurishekel aan Ajax. Hoe sneu is dat? Kuch. Grote vraag is natuurlijk start Van Persie wederom? Verder PSV zonder Van Ginkel want au en zonder Lozano want geschorst. Ga er maar aan staan.

Laatste alinea alweer. Tijd dus voor heerlijke memmen en meer. Vijf maal HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR.Van je hatsekidee en we nemen er nog eentje. Donderen we er ook nog een mopje muziek bij. Eens even kijken op dat YouTube kanaaltje hoor. Hmm, dat worden DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE dit keer. Niet slecht al zeggen wij zelf. Nou, zoek het uit. Wij gaan foebel koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten