dinsdag 20 februari 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knaller van een Chelsea-FC Barcelona voor je hardgekookte ei. Eerste afvalronde Champions League. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica vanaf een uurtje of iets over acht. Eerst een voorbeschouwing, vervolgens om kwart-voor-negen de balpartij. Aansluitend in samenvatting Bayern-Besiktas. Het kan niet op. Eventuele stream nodig? Zie hierrr.

Dinsdagavond voetbalavond. Vette Champignonnen League game. Het is ja of nee. Voor Chelsea en FC Barcelona. Dat is de pot die we voorgeschoteld krijgen. De Engelsen draaien niet goed in de Premier League. Het kampioenschap is vergeven. Barcelona daarentegen draait als een tierelier. Staan fier bovenaan in La Liga. Wat gaat dit worden? Deze partij. Met giganten Hazard en Messi in de wei. Let op die twee. Normaal gesproken zeg je Barca is net iets te sterk voor die Londenaren. Echter schrijf die Engelsen niet vroegtijdig af. Jeweetzelf. Aansluitend in samenvatting ook nog Bayern tegen Besiktas. Robben vs Babel. Wordt weer een laterje hoor.

Laatste alinea alweer. Dus krijg je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR te zien? Vijf Negen! schoonheden om alvast in da mood te komen. Jawohl. Om het prikkelende gevoel in de onderbuik te krijgen. Struinen we ook nog even dat YouTube kanaaltje voor je af voor vijf spetterende klanken. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE. Het kan niet op. Hier op de voetbalhumor.com. Het blogje waar je verdomme wat aan hebt. Wel, het was ons weer een genoegen om dit toppert alertje van lik me vestje voor je in elkaar te flansen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten