dinsdag 7 mei 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Liverpool-FC Barcelona voor je snuffertje. Terugpotje halve finale strijd Champions League. Allemaal te bekoekeloeren op voetbalzender Veronica en het open kanaaltje 14 van Ziggo (alleen als je abonnee bent). Op beide zendertjes beginnen ze om half negen met voorbeschouwen, op beide zenderjes beginnen ze een half uurtje later met de wedstrijd. Dat laatste, is het echt? Ja het is heus. Tijd nu voor onze voorbeschouwing.

Het is klaar. Uit. Gespeeld. Deze pot. Liverpool-FC Barcelona gaat helemaal nergens meer over. Kun je als Liverpool de beste verdediger ter wereld in huis hebben. Kun je als Liverpool de beste voorhoede van dit moment op het veld zetten. Allemaal leuk en aardig voor Klopp en zijn You'll Never Walk Alone-cluppie. Barcelona heeft ene Messi.

En gaan we gelijk maar aan de laatste alinea beginnen, want meer valt er over dit potje namelijk niet te schrijven. Alles is reeds gezegd. Tijd nu dus voor HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke damesvarianten zet het bier maar vast koud. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf tintelende muziekpareltjes pleur nog wat bittergarnituur in die kokende frituur wil je? Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten