woensdag 8 mei 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Champions League terugwedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur op het programma. Allemaal te bekoekeloeren op voetbalzender Veronica en het open kanaaltje 14 van Ziggo (alleen als je abonnee bent). Bij Veronica beginnen ze al om half acht al met voorbeschouwen, bij Ziggo tien minuutjes later en op beide zenderjes beginnen ze om negen uur met de wedstrijd. Dat laatste, is het echt? Ja, het is heus. Tijd nu voor onze korte voorbeschouwing.

De dennenappel is binnen. Gefeliciteerd. Nu het echte werk. Ajax-Spurs. Zin in. Het staat 1-0 voor de Amsterdammers. Een gelijkspelletje is voldoende om de finale te halen. Finale van het bal der kampioenen dat Champions League schijnt te heten. Het grootste van het grootste. Echter de Spurs hebben Son. En als die het op zijn heupen krijgt. Pfff, Ajax is er nog niet. Oh nee. Behalve als het masterclassspel, zoals dat eerste half uur in Londen, negentig minuten lang in de Johan Cruijff Arena kan worden getoond. Dan wordt het een makkie. Met die Londenaren als verloren zieltjes in het midden van de rondo. Ajax-Tottenham. We gaan het zien. We zullen het beleven. De spanning is om te snijden. Nageltjes zullen worden afgekloven. Al zittend op het puntje van de stoel. Poep op de stoep. Onze voorspelling? Een zenuwslopende 1-1.

Laatste alinea maar doen? Om de druk van de ketel er een beetje vanaf te halen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf dames zie het plezier in hun pretoogjes en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekpareltjes om je alvast in de juiste stemming te laten geraken. Zet het bier vast koud. Zorg voor voldoende snacks in huis. Zet je mobiele vast op stil wat kan jou het rotten. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten