zaterdag 27 juli 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Johan Cruijff potje tussen Ajax en PSV op het programma. Allemaal te zien bij onze vrienden van FOX Sports. Zowel op FOX TV (open net) als FOX Sports 1 (abonneezender). Vanaf 17:00 uur zal er worden begonnen met een voorbeschouwing, de wedstrijd begint om 18:00 uur. Genoeg informatie, over nu tot het echte werk.

Maar eerst gaan we kijken naar de allesbeslissende etappe van Albertville naar Val Thorens in één van de meest spraakmakende Tour de France rondes sinds decennia. Slechts 59 kilometers lang want ingekort in verband met modderregen. Geen Cormet de Roselend en geen Côte de Longefoy. Dit mag je als sportliefhebber gewoonweg niet missen. Want Steven Kruijswijk kan het podium halen. Nog één keer flink hard aan die boom schudden. Er sneaky vanonder muizen. Demarreren als een malle. De dood of de gladiolen. D'r op en d'r over. Chasse patate mijn reet. Goede benen hebben. Met je hol open zitten en die verdomde hongerklop wegwaaien. De koers hard maken. Niets linkeballen. De kinderkopjes uit de kasseistrook trappen. Er een snok aangeven. Ze allemaal op het rooster leggen. Door de wind boren. Stoempen of op souplesse rijden. Parijs is nog ver.

Afijn, iets over het voetbalwedstrijdje. Het gaat weer beginnen. Seizoen 2019/2020. En natuurlijk beginnen we zoals ieder jaar met de Johan Cruijff schaal wedstrijd tussen de winnaar van de KNVB beker en de kampioen nummer twee van de Eredivisie. Wie wint de Supercup en wint de eerste wedstrijd van het seizoen? Afgelopen week verloor Ajax nipt vriendschappelijk van Panathinaikos en won PSV nipt voorronde Champions League van FC Basel. Zegt allemaal niets voor de pot van vandaag. Ajax-PSV. In de Johan Cruijff Arena. Waar anders? Bij wie zullen we Stefan Bergwijn vanavond zien spelen? Dat is grote vraag. PSV wil hem graag behouden, eventueel voor veel money verkopen, maar toch zeker niet aan concurrent Ajax. Ajax blijkt diep in de buidel te willen tasten voor de jonge international of gaat hij toch naar Sevilla? De Amsterdammers moeten het vanavond stellen zonder De Ligt en De Jong want jeweetzelf, internationals Onana, Ziyech, Mazraoui, Tagliafico en Neres kunnen daarentegen gewoon worden opgesteld. PSV zag De Jong, Angeliño en Pereiro houdoe en bedankt vertrekken, good old Afellay en de nieuwbakken aanwinsten Boscagli, Lato en Bruma schijnen van de partij te zijn. Verder... staan Schuurs, Magallan, Álvarez en Promes in de basis bij de Amsterdammers? Is Berghuis ondertussen al PSV-er? Zou zomaar kunnen. Vind Lozano het nog keigaaf in Eindhoven? Vragen, vragen, allemaal vragen waarop we straks antwoord zullen krijgen. Ajax-PSV. Mocht het na 90 minuten nog immer gelijk staan, wordt er meteen een strafschoppenserie gehouden. Een eventuele verlenging bewaar je maar voor je vrouw/vriendin/vriend groengele rochelklodder zoek het uit.

Tijd nu voor de laatste alinea. Want ook dit seizoen weer lekkere wijven en goede muziek bij de toppert alertjes van voetbalhumor.com. Om de bende ietwat op te fucken zeg maar, om alvast in de stemming te komen, kortom om een fijne ambiance zo vlak voor het potje te verkrijgen. Vandaar zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf kneitergeile ladies zo mooi zo mooi en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf knetterende muziekpareltjes doe een gooi, geef een fooi, in de apenkooi, zeg neem je rotzooi, lekker zelf mee wil je. Ja, wij ruimen alles netjes op. Prullenbak. Appelgebak. Met of zonder slagroom. Te strak in een badpak zittende vetzak. Duhuh. Praat geen poep. Nope. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten