zondag 25 augustus 2019

Bellen met HansieHansie

En dan zitten de balpartijtjes er weer op. Hoogste tijd dus voor het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) om eens te gaan bellen met de analist der voetbalanalisten, onze eigen enige echte HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ).

Houd van me, heb me nodig. Houd nog een beetje meer van me. Neem me, houd me vast. Houd van me zoals je eerder van me hield. Bel me en ik klop op je deur. Dus hou een beetje van me. Houd nog een beetje meer van me. Pak mijn hand en ik zal de weg wijzen. Om de weg te vinden die ons die dag naar onze droom leidde. Oh schat, oh schat, laat me alsjeblieft de weg wijzen. Wie zich ook altijd moet leiden, zo bedacht het Knulletje zich, dat was het orakel uit de Betuwe. Vlug pakte hij zijn iPhone X van tafel en begon te drukken, te swipen, te, te, teveel om op te noemen wat hij allemaal niet met die kutmobiel wel niet deed, totdat...

HHKJ: Met de enige echte voetbalanalist die dit kikkerlandje lief hebt, HansieHansie van Kraayenstijn Junior daar spreek je mee.
KvdVH: Hansie, pik omhoog. Qua eredivisie was dit een weekendje van lik me vestje.
HHKJ: Ik heb geen vestje aan.
KvdVH: Wat heb je wel aan waaraan je kunt likken?
HHKJ: Ik heb niets aan, stap zojuist onder de douche vandaan om de telefoon op te nemen en krijg zowaar jou aan de andere kant van het lijntje te horen.
KvdVH: Bespaar me de details. Een weekendje van lik me helemaal niets dus. Niets geen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in actie. De hele bende is uitgesteld in verband met Europese balpotjes.
HHKJ: Tja.
KvdVH: Tja, en dan valt er weinig te babbelen nietwaar?
HHKJ: Wel, we hadden nog Willem II-Emmen, Heracles-Vitesse, Heerenveen-FC Twente, RKC-ADO, FC Utrecht-VVV en PEC-Sparta.
KvdVH: En daarom houden we het ditmaal kort hier op de voetbalhumor.com. Hoe de rest van de balpartijtjes zijn afgelopen leest men maar op teletekstpagina's 818 en 819. Gaan wij de bende toch ook uitstellen.
HHKJ: Het is jouw blogje. Maar uh, je pleurt er toch altijd van die geinige 80-nummers op. Tenminste die krijg ik altijd te zien en te horen als ik op die linkjes van je klik.
KvdVH: Klopt. Die pleur ik er één, twee, drie, vier, vijf, zes nu gewoon op, evenals het muziekkneitertje van de week. Kan ons het schelen.
HHKJ: Oké.
KvdVH: Maandag schijn je bij Veronica Inside te zitten.
HHKJ: Allemaal waar.
KvdVH: Horen we daar wel wat voor onzin je had willen vertellen. De groeten.
HHKJ: Kan ik nog wel een factuurtje sturen?
KvdVH: Doe wat je niet laten kunt.
HHKJ: Dan krijg je die prent gewoon voor je kiezen. Spreek je volgende week. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten