vrijdag 6 september 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwalificatie potje tussen Duitsland en Oranje voor deelname aan EURO 2020 op het programma vanavond. Allemaal te zien bij onze vrienden van NOS Studio Sport. Na het acht uur Journaal eerst even kort wat voorafgebabbel, vervolgens vanaf 20:45 uur geht es los.

De derde wedstrijd voor Oranje in aanloop naar het EK 2020 is Duitsland–Nederland. Oranje richt zich na een onderbreking door vriendschappelijk Nations League geneuzel vol op kwalificatie voor het EK, waar in de resterende maanden van het jaar 2019 genoeg punten verzameld moeten worden om potdomme minimaal tweede te worden in de poule. Vanavond wordt in Hamburg afgetrapt voor het altijd beladen krakerspotje tegen onze oosterburen. En de druk zit meteen op de ketel aangezien groepsgenoten Duitsland en Noord-Ierland gedurende de zomer een paar wedstrijden meer hebben gespeeld, heeft Nederland een grote achterstand op zowel de nummer één (Noord-Ierland) en twee (Duitsland). De Noord-Ieren gaan deze kwalificatie als mallen, gaan fier aan de leiding, want wonnen al hun potjes tot nu toe. Ook de Duitsers zijn nog zonder puntverlies. De eerste kwalificatiewedstrijd van Oranje thuis tegen de mofjes werd lullig met 2-3 verloren. Was een flinke pas op de plaats mogen we wel concluderen. Zaak is in ieder geval om zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen. Of dat vanavond gaat lukken tegen de almachtige Mannschaft moet nog worden bezien. Nu maar hopen dat assistent Lodeweges wederom wat briefjes uit zijn binnenzak weet te toveren.

Zijn we aanbeland bij alweer de laatste alinea. De meest gewaarde alinea van een toppert alertje zoveel is wel duidelijk als we statistieken van de lezertjes van dit fijne voetbalblogje mogen geloven. En wellicht, wij sluiten het niet uit, komt dit allemaal door DIT, DIT, DIT, DIT en DIT vijf aangename damesverschijnsels die verdomme je ogen doen uitpuilen van plezier en zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prettig in het gehoor liggende muziekklankjes die niemand zou willen missen. We moeten pissen. Dit laatste terzijde, eerst dit stukje netjes afronden. Maar we moeten teringjantje, ik wil niet schelden maar toch, echt nodig! Kunnen we wel weer gaan lullen van zorg voor voldoende bier en chips tijdens de balpartij om zodoende het strotje ook een genoeglijke avond te bezorgen, doen wij echter niet want? We gaan nu echt stoppen en rennen vooral! Het stroomt al langs onze dijen, voel het glijden, naar de tenen, het is te laat, het is fucking gewoon te laat. Heb je nu je zin verdomme?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten