zondag 8 september 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EK kwalificatie potje tussen Estland en Nederland op het programma vanavond. Allemaal te zien bij onze vrienden van NOS Studio Sport op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:45 uur de wedstrijd, daarvoor vanaf 20:20 uur een korte voorbeschouwing. Nu eerst een korte voorbeschouwing onzerzijds.

Afgelopen vrijdag tegen onze oosterbuur was natuurlijk wunderbar. Drie niet verwachte winstpunten binnengesleept met knetterend mooi resultaatvoetbal. Vandaag wacht Estland. Een lastige tegenstander zolang de eerste goal uitblijft. Natuurlijk moet er gewonnen worden. Liefst met veel tegen nul. De drie punten zijn echter heilig. Zaak is om zo snel mogelijk Noord-Ierland te achterhalen. Je zeker spelen voor EURO 2020. Dat is het doel. Met heerser Frenkie en balafpakker De Roon leidend op het middenveld. Die laatste stelt Koeman sowieso altijd als eerste op wanneer er gestofzuigd dient te worden. Wellicht dat vandaag Propper vanaf aanvang mag ballen want het is maar Estland. Malen mag van ons starten. Verder spelen met een gewaagde driemans-achterhoede, waarom niet? Met spitsen die door elkaar lopen. Geweldige combinaties willen we zien, heerlijke steekpasses, verrukkelijke wippertjes om uiteindelijk efficiĆ«nt de boel te killen. Die Esten zullen verdomme scheel gaan kijken van onkunde. Het is heus. Want zodra die eerste goal valt dan... Onze voorspelling? Een nette 0-3.

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtige vrouwwezens voor je uitgezocht en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf hemelse muziekpareltjes voor de aanstaande Oranje zegetocht. Heb plezier met of zonder bier. Doe gek met of zonder snack. Zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten