donderdag 10 oktober 2019

Toppert allert

Toppert allert. Toppert allert. EURO 2020 kwalificatie potje tussen Nederland en Noord Ierland om het eggie op het programma vanavond. Balpartij is te begluren op voetbalzender NPO3. Gaan we eerst vanaf acht uur drie kwartier voorbeschouwen en dan om kwart-voor-negen zal er worden afgetrapt in De Kuip.

Nederland-Noord Ierland. Cruciaal duel. De Noord Ieren staan tweede in de poule achter Duitsland, hebben twaalf punten, evenveel als onze oosterburen, Oranje negen, echter Oranje heeft nog een wedstrijd tegoed. Winnen en je staat eerste. Want de Duitsers spelen vanavond niet. Sta je met zijn drie├źn op twaalf punten. Maar ja, onderling resultaat. Oranje boven. Polonaise Hollandaise. Bondscoach Koeman heeft zijn vertrouwde knapen opgeroepen om het zaakje te klaren. Tegen de Belfast boys. Will Giggs on fire mijn reet. Moet lukken. Dit. Met iedereen in de Oranje selectie in wervelende topvorm. Onze voorspelling? Een simpele 4-0.

Laatste alinea alweer. Jeweetzelf. Vijf Zes spannende dames voor je opgezocht want de oogjes willen verdomme ook wat op deze donderdag nietwaar zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Oortjes open en nu maar hopen dat je het heerlijke pareltjes gaat vinden de vijf muziekjuweeltjes die we voor je van het YouTube kanaaltje hebben gevist zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En nu bierrr en nootjes en andere lekkernij want wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten