zondag 2 februari 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-PSV voor je snoetje. Eredivisie knalpartijtje jeweetzelf. Allemaal te zien bij onze vrienden van betaalzender FOX Sports. Vanaf 16:45 uur te aanschouwen op kanaal 1. Voorbeschouwing begint drie kwartier eerder.

Whoehaha, toppert alert zeggen ze gewoon op dat voetbalhumor.com blogje. Toppert alert lik me vestje zul je bedoelen. Koekoek. Ajax zwaar uit vorm, PSV zwaar uit vorm. Ajax zonder Ziyech, Blind en Neres. PSV zonder Bergwijn, Malen en Pereiro. Allen om uiteenlopende redenen er niet bij. Dit potje tussen Ajax en PSV is niets meer dan een lullig nietszeggend voor de kat zijn kutje-partij als het potje tussen VVV en FC Utrecht. Dus waarom niet gewoon die wedstrijd even voorbeschouwen? VVV-FC Utrecht. Aanvang 14:30 uur. Te zien op FOX Sports kanaaltje 1. Haar op je teen. De Venloenaren met veel scorende spits Elia Soriano in hun gelederen. Utrecht met Jeroen Zoet op het goal om de doelpogingen van de Pool te verdedigen. Gaat dat zien, gaat dat zien. In de Koel. Laat de boel de boel. VVV dat de punten hard nodig heeft om niet in degradatienood te verkeren, Utrecht dat de punten broodnodig heeft om zodoende aan het einde van de reeks Europees play-off ballieballie te mogen doen. Gele thuistenues tegen zwarte uittenues en wat niet meer? Maak me gek! Deze pot. VVV-Utrecht. Partijtje nagelbijten voor gevorderden. Man, man, man. Nu al zin in. Aansluitend ook nog Ajax-PSV. Deze voetbalzondag. Hoeveel plusjes?

Laatste alinea maar doen? Voor we nog meer onzin uit gaan braken. Kukeleku doet een paard, huuuuuh doet een haan. Tante Truus en Tante Sjaan. Samen naakt op de racebaan. Vijf prachtige dames voor je uitgezocht, vijf heerlijke melodie├źn van het YouTube gedrocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Voor jou, van ons. Omdat we je liefhebben. Voetbalhumor.com hartje volgers. Kus. Wij gaan foebele koeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten