woensdag 7 oktober 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond de nietszeggende oefenpotje Nederland-Mexico voor je kokosnoot op het programma van je hi ha hondelul. Vanaf 20:20 uur kan er op voetbalzender NPO3 worden ingeschakeld voor eerst een korte voorbeschouwing om vervolgens vanaf 20:45 uur het balletje te zien rollen.

'Eéééééééj Eveeeers!' Vandaag. Hoy. Nederland-Mexico. Het debuut van bondscoach Frank de Boer. De opvolger van Ronald Koeman verraste niet met zijn eerste selectie. "Het is hartstikke goed gegaan onder Ronald Koeman en Dwight Lodeweges, dus waarom dan direct de knuppel in het hoenderhok gooien en van alles veranderen." Wijze woorden van de beginnend bondscoach. Tweeëntwintig veldspelers en drie keepers zijn geselecteerd. In acht dagen dienen namelijk drie potjes volbracht te worden. Vanavond het irrelevante potje tegen de Mexicanen (tip: geef Ihattaren, Koopmeiners en Wijdal een kans), zondag het Nation League duel uit tegen het lastige Bosnië en Herzegovina en volgende week (ook Nation League) de zware ontmoeting uit bij de Italiaanse spaghettivretertjes. Frankie kan zijn wenkbrauwen op standje bronzen zetten. NED-MEX. Onze voorspelling voor de pot tegen die andale arriba ballertjes? 2-1 winst voor Oranje.

Laatste alinea alweer. Is het nu tijd voor HIERRR, HIERRR, HIERRR heb veel kijkplezier en DAARRR, DAARRR, DAARRR met gitaarmuziek en meer van dat soort gekkigheid. Bier staat al lekker koud te worden in de koelkast. Vanavond eten we taco's en burrito's. Boertje hier, boertje daar. Kan ons het rotten, morgen werken we toch thuis. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten