zondag 15 november 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nations League balpartij tussen Nederland en Bosnië en Herzegovina. Wedstrijd is vanaf 18:00 uur te bewonderen op NPO 1, vanaf 17:20 uur kun je al afstemmen voor een fijne voorbeschouwing.

Bosnië en Herzegovina. Het land van onder andere burek (met gekruid vlees gevuld filodeeg, ook wel jufka genoemd), cevapcici of cevapi (kleine worstjes van gekruid gehakt) en Bosanski lonac (stoofpot met vlees en groente). Doe er je voordeel mee en sprint nog snel even naar je lokale buurtsuper om al dit lekkers in huis te halen. Afijn, die Bosniërs kregen afgelopen week nog vriendschappelijk op hun klote van het totaal niets kunnend voetballand Iran. Conclusie: die Bosniërs kunnen er helemaal geen kut van. En laten nou net vanavond diezelfde Bosniërs op bezoek komen in de Johan Cruijff ArenA om tegen ons Oranje te ballen. Oranje moet winnen om kans te houden op een vervolg in de Nations League. De uitwedstrijd eindigde in een teleurstellend gelijkspel: 0-0. Echter toen was sterplayer Memphis er niet bij. Nu wel. Niet in de spits want Frankie moet het natuurlijk weer op zijn manier doen en die manier is anders dan de wijze die Koeman destijds had bedacht. Frankie zal Memphis op links in een vrije rol positioneren. De spitspositie wordt ingevuld door Luuk de Jong. Luuk de Jong die, als je eerlijk bent, eigenlijk voetballend Oranje onwaardig is maar koppend een van de beste is. Dus naast Daley Blind als hoogopkomende linksback dient Frankie ook Feyenoorder Stefan Berghuis vanaf de rechterflank op te stellen. Deze twee spelers hebben het (als enige in de selectie) namelijk in zich om dat leer panklaar op het koppie van Lucky Luck te leggen. Maar ja, Frankie en Feyenoorders jeweetzelf. Niet raar opkijken als straks Calvin Stengs vanaf de rechterkant komt opduiken. Want schoonzoon. Als straks het kabinet beslist dat iedereen weer welkom is op het kerstdiner moet de stemming wel opperbest zijn in huize De Boer. Op verwijtende blikken zit niemand te wachten. Echter Stengs trekt evenals Memphis naar binnen. Waardoor je zodoende geen mallemoer aan Luuk de Jong hebt. Pleur dan Malen erin ofzo. Nou ja, met of zonder Luuk de Jong gaan we dit potje sowieso winnen. En na afloop hopen op een gunstige score bij Italië-Polen.

Is het nu tijd voor een laatste alinea. Zie daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR wonderschone plaatjes van landschappen maar dan anders en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR tintelende muziekpareltjes want ogen en oren blablabla. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten