dinsdag 3 november 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen FC Midtjylland en AFC Ajax voor je muil vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Vanaf 20:30 uur eerst een voorbeschouwing en dan vanaf 21:00 uur is het hollen achter dat leer aan.

Na het onnodige verlies tegen Liverpool, het onnodige gelijkspel tegen Atalanta volgt vanavond de nodige winst op Midtjylland. Want die legopoppen kunnen er geen reet van! Echter van Midtjylland kun je winnen, van Covid-19 niet. Met een B-elftal zal er door Ten Hag zijn mannen moeten worden aangetreden. Midtjylland-Ajax. In de Messecenter Herning Arena in wereldstadje stad Herning dus geen thuisvoordeel voor de Amsterdammers maar ach wat heb je aan thuisvoordeel als niemand op de tribune mag zitten. Minstens drie punten moeten er worden behaald tegen de Deentjes. Liefst vier echter dan dienen er nog snel even wat voetbalregeltjes aangepast te worden. Plus een flinke score graag, want Atalanta en Liverpool hebben en zullen tegen die Vikingen ook flink de trekker overhalen. Onze voorspelling? Een krappe 1-0 voor Ten Hag en zijn mannen.

Is het alweer tijd voor de laatste alinea van dit wonderbaarlijke toppert alertje. Dus zie HIERRR, HIERRR en HIERRR een tiet een kier en meer van dat alles en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR natte teenhaar zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten