dinsdag 1 december 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Belangrijk CL-potje tussen Liverpool en Ajax voor je ponem tonight. Allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Vanaf 20:30 uur begint het voorbeschouwen, vanaf 21:00 uur zal het balletje rollen.

Als Atalanta het kan, waarom Ajax dan niet? Winnen in Liverpool. Moeten de Engelsen wel weer met een B-team komen aankakken anders is het verloren zaak. In de Arena werd het slechts 1-0 voor Klopp en zijn mannen maar had de thuispot in een 4-1 overwinning voor de Amsterdammers geĆ«indigd, hadden we het ook geloofd. Op alle fronten waren de Amsterdammers die avond beter dan hun collega’s uit Engeland. Ajax verkeert in topvorm. Afgelopen weekend wisten de Amsterdammer er maar liefst vijf in te prikken tegen het grote Emmen, Liverpool dat qua vorm kwakkelt verprutste wederom punten dit keer tegen het almachtige Brighton & Hove. Afijn, mocht vanavond FC Midtjylland puntjes afsnoepen van Atalanta dan is dat mooi meegenomen. Echter volgende week dienen de mannen van Ten Hag sowieso te winnen van die spaghettivreters. Eerst maar eens dat Liverpool een lesje leren. Onze voorspelling? Kom we doen eens raar. 2-1 Ajax.

Tijd voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Zo kook je aardappelen veel sneller gaar. Zoek het uit. Wij gaan foebele koeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten