woensdag 9 december 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Topper alert! Woensdagavond beslissende Champions League avond. Ajax-Atalanta voor je smoel. Allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Eerst vanaf 18:00 uur een klein uurtje voorbabbelen en dan vanaf 18:55 uur knallen tegen dat leer.

De dood of de gladiolen. Een finale. Nu al. Een soort van Ajax-Valencia van vorig jaar echter nu wel hopen op een goede afloop. Ajax-Atalanta. Strijd om de tweede plek in groep D. Wie mag na de winterstop samen met groepshoofd Liverpool verder ballen in het miljoenenmiljardenfestijn dat Champions League heet en wie moet het doen met een troosteloos plekje in de grotten van de schamele Europe League? Deze wedstrijd. Een titanentreffen van heb ik jou daar. Met in de ene hoek gehuld in een blauwszwart gestreept shirt met zwart broekje de boys from Bergamo versus in de andere hoek gehuld in een roodwit shirt met witte broek de bramiegappies from Amsterdam. Inclusief veel Ollanders op het veld bovendien. Schuurs, Blind, Klaassen, Gravenberch enerzijds tegen De Roon en Hateboer anderzijds. Ajax moet winnen om door te gaan. Rekenen heeft geen zin. Onze voorspelling? Kom laten we het eens van een positief kant bekijken. 3-2 Ajax.

Sluiten we af met een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR dames met weinig kleren dus heb plezier en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR muziek met drums, keyboard en gitaar. Woef zegt een kat die zojuist hondenbrokken heeft gegeten. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten