vrijdag 2 juli 2021

Vr 02 juli 2021

Toppert alert! Toppert alert! Nog slechts acht teams in de race voor de felbegeerde titel. Zonder Oranje jeweetzelf. Kwartfinale EURO 20201. Op het programma vanavond twee wedstrijdjes. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

18:00 uur: Zwitserland vs Spanje (45)
Zwitserland vs Spanje. Zwitserland ja, je leest het goed. Geen Frankrijk. De Zwitsers speelden afgelopen maandag vol passie en lieten waanzinnig goed voetbal zien tegen die Fransen. De Fransen liepen in het Zwitserse mes. Middels pingels werden ze afgeslacht. De Zwitsers speelden bij vlagen wervelend voetbal. Alles op de aanval. Mochten ze vanavond net zo spelen als afgelopen maandag dan zullen ze die Spanjolen vermorzelen. Die wil om te winnen. Fascinerend. Kan ontzettend leuk worden tegen het tiki-taka van die Spanjaarden. Die paellavreters hadden het lastig in de achtste finale. Gingen door het oog van de naald, Kroatië bleek een taaie tegenstander. Potje van vanavond wordt gespeeld in de Russische stad Sint-Petersburg. Let op de Zwitserse aanvaller Haris Seferović (Benfica) en de Spaanse rechtsbuiten Ferran Torres (Manchester City). Waarom? Waarom niet. Onze voorspelling? Het zal die Zwitsers toch niet weer lukken? Nee, wij gaan voor Spanje.

21:00 uur: België vs Italië (46)
Doet Kevin de Bruyne mee (enkelblessure) en doet Eden Hazard mee (hamstringblessure) bij de Belgen? Beide sterspelers vielen afgelopen zondag uit tijdens de achtste finale wedstrijd tegen Portugal. De kans op het meespelen van het Belgische topduo is fifty-fifty. Tja, en zonder het wonderduo wordt het lastig tegen die lepe Italianen veronderstellen wij. Italië had het lastig tegen Oostenrijk. Nou ja lastig, een tegendoelpunt kregen ze niet, echter het was moeilijk scoren tegen die nep Duitsers. Speelt bij de Azurri Marco Verratti of Manuel Locatelli op het middenveld? Aan coach Roberto Mancini de taak om de juiste dirigent te kiezen. Winnaar is topfavoriet voor het behalen van de titel. Wedstrijd wordt gespeeld in München. Spelers om in de gaten te houden zijn bij de Belgen aanvallende middenvelder Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) en bij de Italianen terug van weggeweest oude rot in de verdediging aanvoerder Giorgio Chiellini (Juventus). Onze voorspelling? Als De Bruyne in de basis staat gaat België door, anders Italië. X, Italië dus. Ondanks De Bruyne in de basis bij de Belgen.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische dames wel of niet gevaccineerd en zie hoor DAARRR, DAARR, en DAARR drie sprankelende muziekstukje die het smeer uit je oortjes doet trillen. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten