zaterdag 7 augustus 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Johan Cruijff Schaal wedstrijd, opening van het voetbalseizoen jeweetzelf, tussen kampioen Ajax en bekerwinnaar Ajax runner-up PSV. Vanaf 20:00 uur te zien op het gratis open kanaaltje van FOX.

Ajax-PSV. Partij staat onder leiding van Neerlands beste scheids ooit: Björn Kuipers. In de Johan Cruijff Arena zal Kuipers zijn laatste potje fluiten want hij houdt het voor gezien. Ajax-PSV. Commentator van dienst is Evert ten Napel. Jeweetwel. Houdt het ook voor gezien. Ajax-PSV. De traditionele seizoensopener die gespeeld wordt in het stadion van de landskampioen. Ajax-PSV. Geen Kudus, geen Antony, wel Berghuis. Geen Malen, geen Dumfries, wel Ihataren. Ajax-PSV. De Eindhovenaren hadden doordeweeks een goede generale door in de CL-voorronde Midtjylland kansloos te laten. Ajax denderde vriendschappelijk over Leeds United heen. Ajax-PSV. Wie deelt de eerste tik uit? Wie heeft zich het beste voorbereid? Wie is er klaar voor? Ajax-PSV. Met publiek, tenminste als je bent gevaccineerd of je van tevoren hebt laten testen. Ajax-PSV. Echter volgende week beginnen we echt. Eredivisie. Dan staat immers het krakerpotje tussen Go Ahead Eagles en sc Heerenveen op het programma. Maar vandaag dus Ajax-PSV. De Johan Cruijff Schaal balpartij van 2021.

Zijn we reeds aanbeland bij de laatste alinea. En ook dit voetbalseizoen zullen in de laatste alinea van een toppert alertje weer drie prachtige dames en drie heerlijke muziekstukjes te zien en te beluisteren zijn. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR voor de dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR voor de muziekpareltjes. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten