maandag 23 augustus 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert. Allesbeslissende returnpartij tussen PSV en Benfica op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. 21:00 uur gaat het balletje rollen, vanaf 20:00 kun je al inschakelen voor een ellenlange voorbeschouwing.

Oké, PSV verloor afgelopen week van Benfica. Duhuh. Echter de Eindhovenaren waren wel tachtig minuten baas op het veld. Twee lullige kutgoaltjes van die Portugezen zorgen dat het nu 2-1 voor Benfica staat. Geen slechte uitgangspositie als je het ons vraagt. PSV verkeert namelijk in blakende vorm. Weten er vanavond heus wel minstens twee in te prikken. Hopen dat die Portugezen die bal dit keer niet per ongeluk in het netje weten te schieten en je bent gewoon door naar de groepsfase Champions League. 1-0 winst is helaas niet voldoende want uitdoelpunten gelden niet meer dubbel sinds dit seizoen. Bij een 1-0 winst voor de lampies gaan we verlengen. Gaan we niet van uit want met een voorhoede bestaande uit Cody Gakpo, Eran Zahavi en Noni Madueke heb je immers goud in handen. Trainerje Roger Schmidt kan in zijn handen wrijven. Doen technisch manager John de John en directeur Toon Gerbrands ook. Winnen doet de kassa namelijk rinkelen in Eindhoven. Miljoenen in het laadje jeweetzelf. Afijn, eerst die adelaars uit Lissabon maar eens voetballes geven. Onze altijd uitkomende voorspelling (ahum) maar eens verkondigen. Pee Es Vau gaat hoe dan ook doorrr. Boeruh! Boeruh! Boeruh!

Sluiten we af met een laatste alinea. Van je HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier (gekkenhuis) hete ladies dus geen vier (wel vier mafkees) en van je DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekstukjes inclusief trommel, piano en gitaar. Heb een fijne dinsdag. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten