dinsdag 22 februari 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Benfica vs Ajax voor je tralala Champions League achtste finale jeweetzelf. Potje is live te volgen via voetbalzender RTL7. Eerst vanaf 20:00 uur een uurtje warmdraaien om vervolgens rond 21:00 uur tegen het leer aan te trappen.

Gaat-ie weer hoor. Het heerlijk avondje is gekomen. Ajax vervolgt zijn Europees avontuur in de Champions League met een uitwedstrijd tegen Benfica. De Amsterdammers kunnen in Portugal doen wat PSV niet lukte: Benfica afslachten. Een waarom ook niet? In de groepsfase werd Sporting al vakkundig geĆ«limineerd. Sporting toch de betere van de twee Portugese ploegjes. Het team van topcoach Ten Hag is nog immer in vorm. Amsterdammers jagen op een verbetering van successeizoen 2018/2019. Marc Overmars schijnt de selectie middels een dickpic selfie veel succes te hebben gewhatsappt. Wat kan er nog mis gaan? Niets. Onze altijd uitkomende voorspelling? Een kleine overwinning voor de Amsterdammers.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie supermooie dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone liedjes. Voor jou, van ons. Geniet ervan. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten