maandag 14 februari 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League achtste finale wat te denken van het potje tussen PSG en Real vanavond op de tevee? Allemaal te zien op voetbalzender RTL7 vanaf ongeveer 20:00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen en dan vanaf ongeveer klokslag 21:00 uur is het trappen maar tegen het leer.

Het gaat weer beginnen mensen. Het echte voetbal. Op niveau. Jongetjes worden van de heren gescheiden daar we zijn aanbeland in de afvalronden van het miljoenenbal. Champions League. En daar kwamen in december van het afgelopen jaar zomaar de grootmachten Paris Saint-Germain en Real Madrid uit het kokertje. Om te smullen. Deze pot. Vingertjes kunnen worden afgelikt. Puntje van de stoel. Dat werk, je kent het wel. Messi, Mbappé en Neymar tegen Benzema, Hazard en Vinícius Júnior. Winnaar heeft grote kans om die hele voetbalbende te winnen als ze tussentijds geen ploegen als Manchester City of Bayern Munchen weten te treffen. Ja duhuh? Wat is dit nu weer voor onzin joh, voetbalhumor.com? Schrijf over tactiek, schrijf over vorm, schrijf over speelstijlen en schrijf niet over flauwekul gewauwel blablabla enzo. Boehoehoe. Ga janken joh. Maken we zelluf ui_hui_huit. Wij van voetbalhumor.com. Schouder uit je punt kom. Vis uit de punt kom. Met je punt com en je onzin tralala. Koekoek, zet de schaal met chippies en het bier alvast op tafel. Doe je nog iets nuttigs op deze doordeweekse dinsdag. PSG vs Real. Yes, zin an. Eventueel op Ziggo tegelijkertijd aan deze main game duhuh Sporting Portugal tegen Manchester City. Kun je ook voor kiezen, maar ja welke voetballiefhebber kijkt daar naar als je PSG vs Real kunt begluren. Hahaha. Gekkenhuis. Onze voorspelling? Kleine overwinning voor de Parijzenaren.

Laatste alinea alweer. Eet een appel of een peer. Heerlijk gezond. Goed ook voor de spijsvertering. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier mooie vrouwwezens waar Marc Overmars maar al te graag een dickpick naar toe had willen sturen. Hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie vier nee toch drie prettig in het oorliggende muziekdeuntjes die je vrolijk doen stemmen. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten