dinsdag 24 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! UEFA Europa Conference League finaleduel tussen AS Roma en Feyenoord Rotterdam. Rechtstreeks te volgen via voetbalzender Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 19:30 uur (!!!) kan al worden ingeschakeld voor de extra lange voorbeschouwing.

Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? AS Roma vs Feyenoord. Wie gaat de geschiedenisboeken in als eerste winnaar van de Jut en Jul League? In Tirana te Albanië zal er worden gestreden om de 57,5 cm grote en 11 kg wegende trofee. In het knusse stadionnetje dat huis biedt aan slechts 22500 supporters zal het gaan spoken. Tirana city zal worden overspoeld met supporters van beide kampen. Niet raar opkijken wanneer ruim dertigduizend fans zich door de straten van Tirana bewegen. Wij kunnen je vertellen die Romeinen zijn potdikkie geen lievertjes en wij kunnen je vertellen die Rotterdammers zijn nondeju ook geen lievertjes. Als dat maar goed gaat. Terug naar het groene gras waar de echte veldslag plaats zal vinden. Het is voor de Rotterdamse defensie opletten geblazen voor AS Roma spits Tammy Abraham die ze er makkelijk in weet te leggen. Met Bijlow terug op doel moet dat varkentje te wassen zijn. Afijn, weet Feyenoord-trainertje Slot het tactisch brein van AS Roma-trainertje Mourinho te kraken? Mourinho the special one, Slot the bold one. Het is nagenoeg fity-fifty, zij het ietwat in het voordeel van de Italianen (huh?) als we de bookmakers mogen geloven. Echter die geloven we niet want die hebben qua voorspellingen nooit iets goed. Nou ja, soms wel. Dus. Zo, nu jij weer. Of nee, laten wij verder gaan. Want? Feyenoord zal voor 75% de bal in bezit hebben gokken wij, AS Roma zal loeren op een vieze counter. Tegen Marseille lukte het de Rotterdammers, waarom zou het vandaag tegen AS Roma dan niet lukken? Omdat AS Roma wellicht een tikkie beter is dan die Zuid-Fransen? We gaan het zien. In de Rotterdamse Kuip kijken 50000 fans mee naar vier grote schermen. De Kuip die in de vorm van een tatoeage op de schouder van ex-Feyenoord en huidig AS Roma basisspeler Rick Karsdorp pronkt. Dit terzijde, doe er mee wat je wilt. In de binnenstad van Rotterdam kijkt de rest van de havenstad mee in cafés of thuis bij moeders de vrouw. AS Roma vs Feyenoord. Nagelbijtend op het puntje van de stoel. Onze voorspelling? Komen we uit Rotterdam? Ken je dat niet horen dan? Fuck Mourinho, hug voor Slot.

Laatste alinea. Eens even kijken hoe we je op deze woensdag kunnen verblijden. Dat zal vandaag gebeuren met zie HIERRR, HIERRR en HIERRR deze drie dames die naar ons weten ook Feyenoord fan zijn en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie topsongs om alvast in da mood te komen. Zorg voor voldoende bier in de koelkast. Zo zonde wanneer je dit historische avondje moet vieren met Spa Kraanwater of iets dergelijks. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten