vrijdag 27 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League finale tussen Liverpool en Real Madrid op het programma vanavond. Bende is live vanaf 21:00 uur te aanschouwen op voetbalzenders RTL7 en Ziggo. Bij RTL7 begint de voorbeschouwing om 19:30 uur, bij Ziggo 19:50 uur. Zoek het uit.

Plaats van handeling Stade de France te Parijs. Liverpool vs Real Madrid. Als we de bookmakers moeten geloven zijn de Engelsen licht favoriet. Maar wat weten die bookmakers er nou van? Voor ons is dit een fifty-fifty game. Liverpool kan winnen, Real kan winnen, potje kan ook gelijk eindigen en weten wij veel wie eventueel die strafschoppen het beste neemt. In de halve eindstrijd kende Real een bizarre ontsnapping, waarin de Spanjaarden kansloos leken tegen Manchester City. Door een aantal late treffers werd alsnog de finaleplek veilig gesteld. Liverpool had in de halve finale geen kind aan Villarreal. Real is kampioen geworden in hun La Liga, Liverpool moest in hun League, met slechts een nipt puntje, City voor laten gaan. Engelsen ogen ietwat vermoeid na de vele wedstrijden die ze achter de rug hebben, Spanjaarden hebben rustig naar de finale toe kunnen leven. Of onze Virgil meedoet na een paar weken langs de kant te hebben gezeten, het schijnt van wel. Naar onze mening kunnen we Benzema al uitroepen tot beste ballert van Champions League seizoen 21/22. Of Real nou wint of niet. We gaan het zien. Afijn, zomaar wat dingetjes die je vooraf moet weten. Onze altijd uitkomende voorspelling? Ook al is het een fifty-fifty game, en wij het echt niet weten, toch gokken wij 0-1 voor Madrid.

Knallen we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames die ook naar de finaleclash gaan kijken, zo hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie ophitserige muziekdeuntjes om alvast in de stemming te komen. Bier in de koelkast? Check. Voldoende chippies in de voorraadkast? Check. Jawel. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten