dinsdag 23 augustus 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV Eindhoven vs Glasgow Rangers op teevee. Allesbeslissende voorronde Champions League game jeweetzelf. Vanaf 21:00 uur live te aanschouwen op voetbalzender RTL7, vanaf 20:00 uur kan er al worden ingeschakeld voor de ellenlange reclameblokken voorbeschouwing.

Wie speelt straks in het miljardenbal Champions League geheten en wie is er zo dadelijk veroordeeld tot het spelen van nietszeggende Europa League potjes? Dat staat er vanavond op het spel. PSV tegen Rangers. Nistelrooy tegen Bronckhorst. Eindhoven tegen Glasgow. 2-2 is de tussenstand. Alles is nog mogelijk. Eindhovenaren zijn licht favoriet want thuisvoordeel. Als de Eindhovenaren erin slagen om Rangers uit te schakelen, stroomt er in elk geval al zo'n 35 miljoen euro binnen in het Eindhovense potje. Toch zo'n twintig miljoen extra ten opzichte van de verliezer van deze tweestrijd die het met een schamele 15 miljoen euro verder mag uitzoeken in de Europe 'ballenbak' League. Mouwtjes zullen daarom worden opgestroopt. Zowel door de Boeruh als door de Schotten. PSV heeft acht dagen rust gekregen van de KNVB om zich optimaal voor te bereiden op deze game, Schotten kozen er daarentegen voor om in het ritme te blijven en speelden afgelopen zaterdag teleurstellend gelijk uit bij de Hibees van Hibernian. Afijn, vanavond zullen we zien wat de beste optimale voorbereiding is geweest. Het zal sowieso gaan spoken op de Herdgang. De thuishaven van PSV zal trillen. Onze altijd betrouwbare voorspelling? Champions League here we come. 2-1 voor Pee Es Vee.

Laatste alinea. Dit. Weet jij wat er gebeuren staat. De laatste alinea's van een toppert alertje zijn nu eenmaal berucht. Want? Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schoonheden met twee tieten en een kier. Hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekpareltjes geluid op standje hard zetten dus geen bezwaar. Genoeg. Have fun. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten