donderdag 23 maart 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Frankrijk vs Nederland voor je ponem. EK-kwalificatie groep B wedstrijd jeweetzelf. Vanaf 20.45 uur wedstrijd, vanaf 20.25 uur kan er al worden ingeschakeld op voetbalzender NPO3.

Bondscoach Koeman gaat nu 'echt' beginnen aan zijn tweede termijn als bondscoach van Oranje. De mouwtjes kunnen direct worden opgestroopt want WK runner-up Frankrijk is vanavond de tegenstander. Punten dienen gesprokkeld te worden daar er gespeeld wordt voor kwalificatie EURO 2024 te Duitsland. Ga er maar aan staan. Fransen met natuurlijk Mbappé en Griezmann als wereldsterren in hun gelederen. De Oranje selectie bestaat uit oude- en nieuwe gezichten, echter zonder spielmacher Frenkie, zonder bulldozer Bergwijn want beiden au en zonder Botman, Gakpo, De Ligt, Veerman en Verbruggen want allemaal aan de kipkerrieschijt. Systeem 1-5-3-2 van fuhrer Von Gaal is in de prullenbak gegooid, met systeem 1-4-3-3 zal er worden gespeeld. Als wij Koeman een tippie mogen geven, vul dat 1-4-3-3 systeem vanavond als volgt in: Cillessen - Aké, Van Dijk, Timber, Geertruida (dahag Mbappé) - Taylor, De Roon, Klaassen - Malen, Memphis, Berghuis. Vervolgens hopen op een slechte dag van Frankrijk en verder hopen op een goede dag voor Oranje. Puntje moet eventueel te halen zijn uit Parijs. Maandag tegen Gibraltar kunnen we meer nieuwe frisse boys laten debuteren want Gibraltar. Wat je nog moet weten is dat de nummers één en twee zich plaatsen voor het eindtoernooi. Een tweede plaats moet sowieso mogelijk zijn in groep B. Onze voorspelling voor de balpartij tegen Frankrijk? Een onverdiend gelijkspelletje.

Laatste alinea. Tijd voor wat pret dus. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie bloedmooie damesexemplaren want het oog wil ook wat en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie steengoeie muziekdeuntjes want het oor wil ook wat. Zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten