zondag 19 maart 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax vs Feyenoord voor je knikker. Allemaal live te zien op het vrije ESPN kanaaltje of te beluisteren via NPO Radio 1 alwaar het programma Langs de Lijn je op de hoogte houdt. Vanaf 14.30 uur zal ref Makkelie op zijn fluitje blazen. Wachten op de samenvatting van onze vrienden van Studio Sport (19.00 uur) kan natuurlijk ook.

Wie wordt voetbalkampioen van het seizoen 2022/2023? Dat staat er op het spel vandaag. Ajax vs Feyenoord. Klassieker der Lage Landen. In een bomvolle Johan Cruijff Arena zonder Rotterdammers want verboten jeweetzelf. Rotterdammers staan één op de ranglijst, Amsterdammers twee. Onderling resultaat is slechts drie puntjes. Winnen de Amsterdammers zullen ze de koppositie overnemen want beter doelsaldo en wat nog meer. Echter die Rotterdammers zullen er alles aan doen om niet te verliezen, wellicht winnen misschien, eventueel gelijkspelen. En dan? Dan is het bijna een bekeken zaak. Kortom retespannend. Dit potje. Amsterdammers zijn op stoom, Rotterdammers winnen hun competitieduels moeizaam maar afgelopen donderdag het potje tegen FK Slachten dat Donetsk gezien? Met andere woorden, Rotterdammers zijn ook op stoom. Begin dit jaar werd het nog 1-1 in Rotterdam. Dat is verledentijd. Nu is nu. Zal trainertje Slot nog gaan janken bij het scheidsrechters trio wanneer pipo Alvarez zijn ellenboog ongezien door de VAR in het gezicht van een Rotterdammer weet te planten? You never know when a cow catch a haze. Of zoiets. Wie weet pakt de snoeiharde Argentijn in de eerste minuut direct rood, lang leve Makkelie hoera hoera. In de laatste zeventien onderlinge duels hebben de Amsterdammers niet verloren, wisten de Rotterdammers niet te winnen (ja duhuh), niettemin zijn de Rotterdammers al twintig wedstrijden ongeslagen. Individueel zijn de Amsterdammers op iedere positie misschien beter (Haha, geloof jezelf wat je schrijft? Lees Geertruida, lees Trauner, lees Wiefer, lees Kökçü, moeten we doorgaan?) maar de Rotterdammers hebben simpelweg een beter team. Zomaar wat feitjes vooraf waar je achteraf ook geen ruk aan hebt. Onze voorspelling? Afijn, wij van de redactie van voetbalhumor.com gingen gisteravond naar een waarzegster. Even wat raad inwinnen bij een professional zeg maar. Wij van je drukken doen op die deurbel. Horen we een vrouwenstem zeggen: "Wie is daar?" Zijn we direct rechtsomkeer naar huis gegaan. Wat een kwakzalver ben je dan. Dus. Hmm, onze voorspelling? Zelf effe doen maar weer. Moeilijk. Heus. Dit wordt echt een pure gok. Wij gaan voor een bloedstollend gelijkspelletje.

Is het nu tijd voor... Neehee, nog even dit. Ja maar laatste alinea dus jeweetzelf? Vanaf 20.45 uur op het gratis Ziggo kanaaltje koekoek De Partij Van Het Jaar: El Clasico FC Barcelona vs Real Mardrid. Delen we je op de valreep nog even mede. Is het nu tijd voor... Jajaja... tijd voor wat fun. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende vrouwexemplaren zie toch potverdikkeme hoe ondeugend ze uit hun kokertjes kijken en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kneitergeile muziekstukjes die je trommelvliezen zullen begeren. Genoeg. Wij gaan foebele koekloeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten