zondag 10 september 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EK-kwalificatiepotje tussen Ierland en Nederland op het programma vanavond. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS op voetbalzender NPO 1. nschakelen kan al vanaf 20.22 uur, vanaf 20.45 uur zal er tegen het leer worden getrapt.

Bondscoach Ronald Koeman lijkt net op tijd het licht te hebben gezien. Afgelopen donderdag werden de Grieken middels een heuse 5-3-2 opstelling naar huis gestuurd. Waarom ook naief 4-3-3 ballen als je geen spitsen van wereldniveau hebt, gewoon 5-3-2 ballen met de beste verdedigers van deze aardbol en alles valt op zijn plaats. Plus Denzel Dumfries en jaja zelf Daley Blind als wingbacks zijn op deze posities ook van wereldklasse durven wij te stellen. Frenkie er bij, rest van de bemanning opvullen met talentjes die het ook leuk doen. Tel uit je winst. Jawel, drie punten dienen gekaapt te worden. Maffe Ieren kunnen er immers geen kut van, het schijnt dat die Paddy's hun warming-up in de plaatselijke pub te doen. Nou, dan weet je het wel. Dublin is da place to be. Hmm, misschien wellicht toch maar niet te makkelijk over dit potje denken want remember 2001 toen Jason McAteer ons de hel bezorgde. Afijn, doen we toch. Oranje wint. Simpel.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie plaatjes van heerlijke madammekes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prachtige muzieklanken uit de 80s gewoon omdat het kan. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten