woensdag 6 september 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Griekenland voor je honky dorry. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 3. Vanaf 20.10 uur kan er al worden ingeschakeld voor een fijne voorbeschouwing, vanaf 20.45 uur is het ballen maar.

Oranje moet winnen. Anders wordt kwalificatie voor het EK van 2024 in Duitsland een lastige boel. Winnen van die Grieken betekent op gelijke hoogte komen met die reetkevers op de ranglijst. Ligt alles weer open. Zonder Memphis Depay want die heeft au. Wellicht zonde, wellicht ook niet want kan-ie ook geen Panenka-pingel missen (lees verkloten). Eindhoven is dit keer da place to be. De verwachting is dat veel (ex-)PSV'ers mogen opdraven. Denk aan Noa Lang op links, Donyell Malen op rechts, Gody Gakpo als hangende spits als vervanger van Memphis, Xavi Simons daar kort achter. Althans denken wij. Maar wie zijn wij? Voetbalhumor.com jeweetzelf. Ach, we gaan zien welke spelers bondcoach Ronald Koeman uit zijn mouwtjes gaat schudden. Bij die blauwwitte ruggentuffers een paar (oud-)Eredivisie-spelers in de ploeg. De doelpuntenmakers van AZ en FC Utrecht, Vangelis Pavlidis en Anastasios Douvikas, zijn onderdeel van de aanvalslinie. Oranje is gewaarschuwd.

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Weten jullie wel hoe laat het is. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische vrouwen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie gigantische knallers van muziekdeuntjes. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten