woensdag 24 januari 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Feyenoord vs PSV voor je dennenappel achtste finale KNVB Beker jeweetzelf. Gratis te zien via het open ESPN-kanaaltje. Vanaf 20.00 uur wordt er tegen het leer getrapt, uurtje eerder begint de voorbeschouwing.

Woensdag gehaktdag. Het is vanavond weer smullen in de KNVB Beker, als Feyenoord en PSV gaan strijden om een plek in de kwartfinales! PSV blaakt van het zelfvertrouwen, maar Feyenoord kan in de eigen Kuip natuurlijk rekenen op de steun van Het Legioen. Na nederlagen in de Johan Cruijff Schaal en de Eredivisie zullen de Rotterdammers moeten winnen om niet voor een derde keer in een seizoen van de Eindhovenaren in De Kuip te verliezen. Bezoekers zijn favoriet, daar PSV de afgelopen seizoenen vrij succesvol is geweest in de KNVB Beker omdat het de afgelopen twee seizoenen het toernooi wist te winnen. Vijf keer eerder speelden de twee kemphanen voor de beker tegen elkaar in De Kuip. Drie keer werd er gewonnen door Feyenoord, eenmaal werd er gelijk gespeeld en één keer ging PSV met de winst aan de haal. In 2018 troffen beide teams elkaar voor het laatst in het bekertoernooi. Toen was Feyenoord de sterkste. Echter nu is nu. Twijfelgevallen Hartman en Stengs zullen wel gaan spelen voor de havenpikkies. De lampies moeten het doen zonder zonder Veerman (geblesseerd), Bella-Kotchap (geblesseerd) en Saibari (Afrika Cup). Onze voorspelling: Moeilijk. Echt moeilijk. Wij denken dat er uiteindelijk gejuich uit Rotterdam te horen zal zijn. Maar wie zijn wij?

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastisch uitziende prachtdames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prettige muziekdingetjes van het YT-kanaaltje geplukt. Voor jou, van ons. Have fun. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten