maandag 25 maart 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Oefenpotje ter voorbereiding van EURO 2024 tussen Duitsland en Nederland op het programma. Plaats van handeling Frankfurt. Bende is allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 20.32 uur, direct na het achtuurjournaal, eerst een korte voorbeschouwing en dan is het om 20.45 uur aftrappen maar. En voor een lange voorbeschouwing kun je al om 20.00 uur op NPO 3 terecht. Dat je het weet.

Afgelopen vrijdag won Oranje geflatteerd thuis van Schotland met 4-0. Duitsers wonnen op zaterdag overtuigend hun oefenpotje tegen topfavoriet Frankrijk met 2-0. Uit in Lyon! Duitsers hebben hun team op orde. Het is een mix van wereldtoppers en jonge speelse balkunstenaars uit de Bundesliga. Echter Oranje kan ook goed voor de dag komen. Omdat Duitsland wordt gerekend als 'sterker' land zal formatie 5-2-3 van stal worden gehaald door bondscoach Koeman. Onze ideale opstelling (echter Koeman stelt toch andere poppetjes op) tegen de oosterburen luidt daarom als volgt: Verbruggen op doel. Verdediging van rechts naar links Dumfries, Geertruida, Virgil, Ake en Hartman Blind, waarbij de eerst- en laatstgenoemden mogen oprukken langs de flanken. Voor de twee middenvelders vullen we Frenkie Veerman en Reijnders in. Achter de spitsen positioneren wij Gakpo en voorin mogen Memphis en Malen het uitzoeken. En als je deze namen dan vervolgens gaat vergelijken tegen wat die Duitsers waarschijnlijk op het veld zullen opstellen kom je tot de volgende conclusie. Namelijk onze voorspelling: een nipte overwinning voor de mofjes. Helaas.

Ook leuk om eventueel te kijken is het potje dat er werkelijk toedoet de wedstrijd tussen Wales en Polen. Wie wordt straks op EURO 2024 naast Frankrijk en Oostenrijk tegenstander nummer drie voor Oranje. Potje is via de Ziggo Sport switch op het gratis Ziggo-kanaaltje te bekijken. Een aangezien dit ook de laatste alinea betreft zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie aanlokkelijke dames voor je telescoopoogjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie excellente 80-songs voor een ware ontspanningsmassage van je oorschelpjes. EURO 2024

Geen opmerkingen:

Een reactie posten