donderdag 21 maart 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Potje voetbal om de kat zijn kutje tussen Nederland en Schotland allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20.10 uur eerst een voorbeschouwing, vanaf 20.45 uur wordt er tegen het leer getrapt.

Van 14 juni tot 14 juli zal menig voetbalhart sneller kloppen. EURO 2024 dat plaats zal vinden in Duitsland gaat dan van start. Tot die tijd is het oefenen geblazen. Zo ook voor Oranje. Bondscoach Koeman heeft richting het EK knopen door te hakken. De oefenpotjes van vanavond (Schotland thuis) en die van aanstaande dinsdag (Duitsland uit) komen daarom op een goed moment. Er zal worden gespeeld middels de systemen 4-3-3 (tegen op papier zwakkere landen) of 5-3-2 (tegen op papier sterkere landen). Schotland wordt gewogen als een zwakker land, Duitsland als een sterker land. Wil je een beetje sterk ten strijde komen, moet je zo min mogelijk Eredivisie spelers opstellen, is onze bescheiden mening. Afijn, hoe zouden wij het vanavond tegen die kilt-pipo's doen. Let je op Koeman? Na het wegvallen van keeper Bijlow maakt Verbruggen een goede kans om eerste keeper te worden, echter Koeman kiest voor Flekken vanavond. De achterste line lijkt invulbaar. Dumfries stelt nooit teleur, Geertruida staat zijn mannetje, Van Dijk is de rots in de branding en Aké behoeft geen uitleg. Het middenveld wordt ingevuld met Reijnders, Wieffer en Veerman (want Frenkie heeft au). Voorin zal eindtovenaar Gakpo node worden gemist vandaar dat we nu voor Simons een plekje achter de spitsen hebben gereserveerd en in de aanval mogen Memphis en Malen hun gang gaan. Kind kan de was doen. Onze voorspelling? Gewoon 5-0 oprollen die Schotten.

Is het alweer tijd voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke dames die er ook zin hebben zo te zien en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke genotvolle 80-muziekpareltjes want het oor wilt ook wat. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten