maandag 11 augustus 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zomaar op een zomerse dinsdagavond in augustus. Want? Pats. Champions League-winnaar Real Madrid en Europa League-winnaar FC Sevilla nemen het vanavond in het stadion van Cardiff City tegen elkaar op in de strijd om de UEFA Supercup. Vanaf 20:25 uur te bewonderen op voetbalzender Nederland 3. Jottem jajeetje, is dat efkes fijn?

Het WK is al een paar weken achter de rug. De Johan Cruijff schaal is inmiddels gespeeld. En afgelopen weekend is ook de Eredivisie weer begonnen. Tja, hoogste tijd dus voor flink voetbalgeweld voor je ponem. Huh? Yes! Gewoon, om in het ritme te blijven zeg maar. Van die dingen ja. Huup huup huup. Mogen jankert Ronaldo, WK-loze Bale, kampioen Kroos, smaakmaker Rodriguez en ballenvangert Navas het gaan opnemen tegen de FC nono's uit Sevilla. Gna. Wat zal dat worden gaan? Zullen we alle sterren zien schitteren of worden de ballerina's gespaard voor de Primera Division die ze te wachten staat over anderhalve week? Het is allemaal wat. Van je ballieballie hopsasa. Maar uh, is toch een prijsje hoor die Supercup.

Genoeg geouweleuterd. Tijd voor de dingen die er echt toedoen. En dat zijn vijf vrouwenvarianten die er wezen mogen zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog drie van die YouTube giganten tegenaan zie DAARRR, DAARRR en DAARRR en het feest is weer compleet. Gewoon omdat het kan! Vergeet geen chips en bier uit die supermarkt van je te struinen, lekker kanen en zuipen tijdens zo'n balpartij is immers altijd wel gewenst. Mooi. Wij gaan fijn van je foebele koekeloeren doen. Joehoe. Dikke doei doei!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten