woensdag 21 oktober 2015

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Knallende Champignonnen League pot op het programma vanavond. Wat te denken van VfL Wolfsburg-PSV? Live te zien op voetbalcampingzender SBS6. Vanaf 20:45 uur wordt er tegen het leer aangetrapt, vanaf 20:00 uur kan men al kijken naar de fijne voorbabbel van mensjes die denken er verstand van te hebben. Stream eventueel hierrr. Zo niet vette pech. Blablabla. Op nu naar de fijne voorbeschouwing.

Eindhoven de gekste! Kedeng, kedeng. VfL Wolfsburg-PSV voor je boerenmuilezelhoofd. Jaja! Even kijken hoor. Hoe zat het ook alweer met PSV? Ja. Er werd thuis sneaky gewonnen van Manchester United. Hoezee hoezee! Er werd uit lullig verloren van CSKA Moskou. Hoe sneu was dat? En dan toch nog steeds bovenaan staan in groep B. Yes! Ook al hebben alle vier de ploegjes een gelijk aantal punten. Drie! Echter vanavond mogen de boys van Flipse Cocu het weer waar gaan maken. In- en tegen Wolfsburg. In de Dieselgate Arena. Geen kattenpis kunnen we je vertellen! Het Duitse clubje met de sponsor in het nauw. En met ons eigen Basje Dost! Maar PSV heeft Luuk de Jong. En Andres Guardado. En nog heel veel meer ballerina's die het voor de boeren kei gezellig kunnen gaan maken. Drie punten zijn leuk, eentje is vereist, nul zou een dompertje zijn. Ach, alles kan op voetbalgebied. Echter Wolfsburg verkeert in goede doen. Vooral sterspeler Andre Schurrle. Let op die gast! Afgelopen weekend werden de knulletjes van Hoffenheim nog vakkundig weggespeeld. En dat terwijl PSV het liet lopen tegen Excelsior. What da fuck? Hmm, dat zal heuteabend een stuk beter moeten. VfL Wolfsburg-PSV. Op het programma. En aansluitend op SBS6 de hoogtepunten van alle andere gespeelde CL-wedstrijden. Een leuke lange voetbalavond staat ons te wachten.

Maar voordat het voetbalgeweld gaat plaatsvinden eerst de vijf lieve lekkere meisjes van het internet voor je opgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR wat we voor je gevonden hebben. Knallen we er ook nog vijf Youtube-videos voor je tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Hoe heerlijk is dat? Zo kom je die woensdag wel door. Of je nu op school of op het werk zit. En vergeet niet na afloop van de school/werkdag die superketen van je te plunderen. Want het keeltje dient immers ook gevuld te worden. Met bier en chips. Of met iets anders. Zoek het uit. VfL Wolfsburg-PSV. Wij hebben er in ieder geval zin in. Heb plezier! Doei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten