zondag 17 januari 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En wat voor eentje. BAM! Vette kraker tussen Feyenoord en PSV voor je dondersteen. Vanaf 14:30 uur te zien op het FOX Sports betaalkanaaltje. Of te beluistren via NOS Langs de Lijn op NPO radio 1. Je kunt ook wachten op de Studio Sport samenvatting van 19:00 uur. Eventuele stream weer hierrr. Wat jij wil. Het kan allemaal. Zoek het uit. Gaat-ie dan. Met die fijne voorbeschouwing die er verdomme weldegelijk toe doet.

De oliebollen en appelflappen zijn alweer een tijdje uitgescheten. De champagne is door het gootje uitgepist. Het oudejaarslot is met grof geweld verscheurd. De rotjes zijn inmiddels allemaal afgeknald. Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen en dat zijn gelukkig nog steeds tien vingertjes aan de twee handjes die we nog hebben. Jaja. Een nieuw jaar, een nieuwe kans, een nieuw geluk. Het is weer begonnen mensen! Het Eredivisie ballieballie geweld. De winterstop is ten einde. De trainingskampen in de warme oorden zijn verlaten. De groene weide kan wederom betreden worden. Staat vanmiddag zowaar het potje tussen Feyenoord en PSV op het programma zeg. Een lekkerder begin kun je je als voetballiefhebber gewoonweg niet wensen. De Rotterdammers hebben zich voorbereid in Portugal, de Eindhovenaren hebben dit getracht te doen in Malta. Van transfers hebben we nog niets vernomen, kortom de selecties zijn bekend. Echter de onhandelbare Kazim Richards zal er niet bij zijn aan Rotterdamse zijde, aan Eindhovense kant zal Lestienne naar verwachting wel zijn opwachting maken. Afijn, kan er zo straks flink gestreden worden om plekkie twee. In een uitverkochte kolkende Kuip. Rol die mouwen maar op. Slijp de messen. Van je klets er bovenop. En haal die pop maar weer te voorschijn. Oh nee, wacht. Dat was een flapuit. Dat van die pop. Uh, wat nu? Weghalen of laten staan? Uhm. Laten we gewoon doorgaan. Niet naar achteren maar naar voren kijken. Ja, laten we dat doen. Even Philip Cocu aanhalen: "Feyenoord uit, altijd lastig." Doen we hetzelfde met Giovanni van Bronckhorst: "PSV thuis, altijd lastig." Tja, een lastig te voorspellen potje dus. Beide ploegen moeten winnen om bij te blijven. Een cruciale bende om je vingertjes bij af te likken. Wie haakt aan bij nummer één Ajax en wie haakt af? Een gelijkspel geldt voor beiden als romige tomentatensoep zonder balletjes. Het is wel lekker, maar je mist toch wat. Ach, we gaan het zien. Maar eerst...

Maar eerst vijf prachtexplaren van vrouwen voor je opzoeken. Ter voorbereiding van deze heerlijke pot voetbal. Komen ze dan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf van die fijne Youtube muziekklanken tegenaan. Eens kijken. Ja, hebbes. DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE maar doen. Zo, ook weer gehad. Even checken. Ja, bier staat koud in de koelkast en chippies zijn ook voldoende aanwezig. Joehoe! Wij gaan foebele koekeloeren. Heb plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten