woensdag 6 juli 2016

06 JULI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Zijn we alweer aanbeland bij de halve finales. Speeldag 21 op het EURO2016 toernooitje. Met vanavond voor je in de aanbieding de gigantische krakermatch tussen Portugal en Wales. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Portugal-Wales
Ronaldo vs Bale. De twee Real-ploeggenoten mogen het tegen elkaar gaan opnemen. Om een plekje in de EK-finale. Wie had dat van tevoren gedacht? Dat deze twee nozems het zouden gaan uitmaken. Jij niet, wij niet, niemand niet. Ja vriendje Ronaldo en vriendje Garreth misschien. Maar dat was meer grootspraak. Toch? Portugal dat nog geen wedstrijd binnen 90 117 minuten wist te winnen dit toernooitje. Man, man, man, hoe armzalig is dat? Dat wil meneertje CR7 vanavond wel eens even gaan rechtzetten hoor, zo denken wij. Maar of meneertje Pietje Bale en zijn vriendjes daar zo over denken valt te betwijfelen. De man van honderd miljoen wil namelijk maar één ding. En dat is die verdomde finale spelen op zijn debuut EK. Tegen Duitsland of Frankrijk. Wie-o-wie maakt hem werkelijk geen ene tiethaar uit. Het finale podium. Dat is wat hij wil. De tandjes, wat een story is dit zeg. Jammer dat Pietje Ramsey bij het Wales team geschorst is. Hij zal node gemist worden. Daarentegen doet wel gewoon Joe 'dancing queen' Ledley mee. De man met de baard met zijn moonwalk pasjes. En bij die Portugezen? Laat Pietje Pepe dit toernooi zien wat hij echt goed kan. Verdedigen. Zonder nu eens iemand de vernieling in te schoppen. Dit gaat een interessant potje worden. Onze voorspelling? De Portugezen weten wederom niet te winnen in reguliere speeltjd. 1-1. Vrije trap Ronaldo, vrije trap Bale. De ene nog mooier dan de ander. Daarna verlenging. Tja, en dan? Wie het weet mag het zeggen. Nou ja, het blijft een gok. 2-1 voor Portugal na verlenging zeggen schrijven wij gewoon. Waar dat op gebaseerd is? Op helemaal niets. Ook Wales zou zomaar kunnen winnen. Ha!

Tot slot
Tot slot de laatste alinea van dit toppert alertje. Een beetje tieten en een beetje muziek dus. Vijf hete dekselse joehoe joehoe Marietjes voor je opgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En de vijf muziekdeuntjes om van te likkenbaarden zo lekker zoals beloofd. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Omdat het kan. Mazzel. Wij gaan weer fijn foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten