woensdag 3 augustus 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdje voorronde Champignonnen League tussen PAOK Saloniki en Ajax Amsterdam voor je pompompom. Te zien op Ajax-zender Ziggo Sport vanaf een uurtje of 20:00 uur. Om 20:30 uur wordt er in Griekenland afgetrapt. Eventuele stream is hierrr te vinden.

Vorige week eindigde het potje in de Amsterdam Arena in een teleurstellende 1-1. Een resultaat waar trainertje Petertje Bosz niet helemaal tevreden over kon zijn. Thuis Europees 1-1 spelen voelt namelijk als een licht verlies. En daar zit niemand op te wachten. Echter het vertoonde spel van de Amsterdammers biedt hoop. Hoop op meer. Hoop op een volgende voorronde. Maar ja, het kan spoken daar in Thessaloniki. Kunnen de Ajax-kleuters hun zenuwen in bedwang houden en na afloop lachend een lange neus trekken naar het vijandige Griekse publiek? Dat is de grote vraag. Met knulletje Kasper Dolberg in de punt van de aanval. De man die Milik doet vergeten. Knal die ballen er maar in pik en laat de Mokummers maar juichen van geluk. Fuck de heksenketel. Doe je ding. We gaan het zien. We gaan het meemaken. Het balletje is rond. Peer dat leer die touwen in.

Maar voordat er tegen het balletje getrapt gaat worden eerst vijf fijne schoonheden voor je opzoeken om de woensdag mee door te komen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Muziekje erbij voor de afwisseling zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf pareltjes zo heerlijk jaja. Om de balbende ietwat op te zwepen. Mooi. Het is wel weer genoeg voor vandaag. Wij gaan foebele koekeloeren mensen! Doei, doei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten