woensdag 24 augustus 2016

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Potje om het eggie vanavond tussen FC Rostov en Ajax. Wie mag er meedoen met de grote jongens in de Champignonnen League? Daar gaat het om. Balpartijtje is vanaf 20:00 uur te aanschouwen op voetbalzender Veronica. Om 20:45 uur zal er tegen het leer worden aangetrapt. Een eventuele stream is hierrr wel ergens tussen vinden. Boe. Zoek het uit.

Rostov-Ajax. Potdomme. Gelukkig is Rostov geen Willem 2. Tja, de generale van de Amsterdammers was afgelopen weekend niet bepaald om over naar huis te schrijven. Gewoon vergeten die hap. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Er zal vandaag gescoord moeten worden door de Mokummers. Anders is het klaar. Thuis in de Arena eindigde het potje immers in een sneue 1-1. Foutje Cillessen. Dat laatste zal niet meer gebeuren. Alhoewel? Ook al is het keepertje op weg naar Barcelona, Petertje Bosz heeft de ballenvangert toch maar mooi mee naar Rusland genomen. Grote vraag is dus wie gaat er vanavond keepen? Pietje Cillesen, Pietje Onana of wellicht toch Pietje Boer. Wie het weet mag het zeggen. Verder is het weer afwachten in wat voor formatie Petertje Bosz zijn knulletjes nu weer laat ballen. Formatie ballenbak is eventueel ook een optie. Ach ja, zolang je maar wint. Hoe maakt nu even niet uit. Met mooi voetbal is meegenomen, met de hakken over de sloot en een bilnaad vol nattigheid mag eventueel ook. Zolang we Ajax Amsterdam morgen maar in die koker gaan zien. Als er geloot gaat worden om de CL-groepsfase. Dus. Gewoon winnen die hap. Die Russen kunnen er immers ook geen klote van zo hebben we vorige week gezien.


Maar voordat we naar het spektakelbalpartijtje gaan gluren, gluren we eerst naar DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf lekkere kanjers van vrouwwezens die er wezen mogen. Donderen we er ook nog eens vijf van die heerlijke opzweepmuziekjes bij. Eens kijken. Yep, dat worden vandaag de van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en DEZEM. Moet je het meedoen. Op deze woensdag geHAKdag. Wensen we je verder een fijne avond. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten