zondag 13 november 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! WK-kwalificatie potje Luxemburg-Nederland voor je ha-ha-ha-ha-hatsjoe. Vanaf 17:20 uur te zien op voetbalzender NPO1. Eerst een fijne voorbeschouwing van een kleine drie kwartier (40 minuten) en dan om 18:00 uur gaat het los op het knollenveld van het Stade Josy Barthel. Een eventuele stream is hierrr te vinden mocht je die nodig hebben.

Luxemburg uit, altijd lastig. Tja, want zo is het wel natuurlijk. Het landje zo groot als de provincie Utrecht is heden ten dage een gelijkwaardige tegenstander voor het Oranje van nu. Kun je misschien niet leuk vinden dat we dit neerkalken maar zeg nou zelluf? Noem ons sarcastisch. Noem ons spottend. Noem ons cynisch. Whatever. Het is zoals het is. Maar sarcastisch, spottend, cynisch of hoe je het noemen wilt, word je verdomme toch automatisch met Danny nono Blind aan het roer. De tering. Hoe lang mag meneertje tezamen met zijn twee naaste keepertjes nog het Oranje plezier van menig voetballiefhebber verstieren? Dat vragen wij ons daadwerkelijk af. Tegen Luxemburg is er geen excuus en móet er gewonnen worden. Mochten er punten worden gemorst tegen dit dwergenkutje van lik mijn oorlel dan echt gewoon opzouten hoor met krullenbolletje de schollekop en vervolgens direct Frank de Boer aanstellen als bondscoach. Om te redden wat er nog te redden valt. Afijn, vanavond maar eens kijken hoe het Assepoestertje Robben, die het na een jaar afwezigheid weer mag proberen, vergaat in het Groothertogdom.

Mooi. Tijd nu voor de dingen die er toedoen. Jeweetzelf. Laatste alinea. Dus. Afijn. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtwezens van vrouwen die echtheuswaar om te klikken zo lekker zijn oh jajaja. Doen we ook nog wat voor je zoeken op dat YouTube kanaaltje. Eens kijken. NEE, NEE, YEP, NEE, YEP, YEP, NEE, YEP, NEE, YEPPERDEKLEP. Vijf heerlijk amusante muziekpareltjes voor je uitgezocht om dit oh zo wonderlijke toppert alertje af te sluiten. Gewoon omdat het fijn is. Gewoon omdat het leuk is. Maar vooral gewoon omdat het kan. Wel, wij gaan foebele koekeloren. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten