woensdag 31 mei 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje tussen Marokko en Nederland voor je couscous. Allemaal te bewonderen op voetbal tokkiezender SBS6. Om 19:30 uur zal er in het Stade Aldrar tegen het leer worden getrapt, vanaf 19:00 uur kan men al bij het pauperzendertje van Johnny de Mol terecht. Eventuele stream nodig? Wellicht dat je hierrr iets tussen kunt vinden. Zo niet, vette pech.

In het Amsterdamse Vondelpark lag laatst een Marokkaan in het gras te zonnen, vlakbij de vijver. Kwam daar plots een ontstapte krokodil uit Artis dat water uit stappen zeg en dat beest deed van HAP. Werkelijk dat hele lijf van die Noord Afrikaan werd opgeslokt. Behalve zijn hoofd. Dat bungelde nog ietwat lullig uit de muil van die kokodil. Even later passeerde een oud echtpaar. Waarop die man tegen zijn vrouw zei: "kijk dat nou, profiteren van een uitkering en dan heeft hij potverdomme ook nog een slaapzak van Lacoste." Zo, de toon is gezet mensen. Ja maar, dit kan toch niet? Met je vriendschappelijk. Is toch racistisch? Dikke duh voor je. Niets vriendschappelijk. En fuck off met je racistisch. Gewoon punten pakken en die Rifgebergte gassies helemaal de stinkende shoarmarol dollen. Niks racistisch. Dat dient er te gebeuren vanavond. Je hebt gewoon een klein piemeltje. In de mood komen voor hetgeen dat straks komen gaat. Wanneer er tegen Luxemburg voor het eggie moet worden aangetreden. Of een te nauw kutje. Want we zullen en moeten volgend jaar verdomme naar dat corrupte Rusland gaan met allen ja! Gaan Dickie en Ruud voor zorgen. Echter vanavond toveren de keepers Grim en Hoek de opstelling uit de hoge hoed. Tja. Kan ook. Het softe ge-theeleuter van Danny Blind is verleden tijd. Gelukkig. Humor heb je sowieso niet. Tijd nu voor realiteitsbesef. Extra verdediger erbij en de boel op slot gooien. Met je racistisch. Vervolgens alle ballen op Robben. Beetje saai misschien, maar als je open huis wilt houden dan maak je maar een account aan op Funda.nl ofzo. Dit is toch ook niet racistisch? Dat je het weet. Neem je moeder in de maling. De leeuwen van de Atlas vs de Oranje leeuwen.

Is het nu alweer tijd voor de laatste alinea van dit wonderbaarlijke toppert alertje mensen. Tijd dus voor een oppepper. Om dat heerlijke kriebeltje in het buikje te verkrijgen. Daarom zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf appetijtelijke damesexemplaren die er weldegelijk wezen mogen. Donderstenen we er ook nog wat fijne muziek bij. Eens even dat YouTube kanaaltje afstruinen hoor. Yes, we hebben ze weer gevonden. De deuntjes die je net iets te hard zet waardoor je trommelvliezen nog wat na blijven trillen. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Ook vijf stuks. Wij houden van symetrie. Nou, genoeg voorbeschouwd. Zet het bier maar koud, slacht het lammetje meh, knoflooksaus niet vergeten. Heb plezier. En verder? Allemaal de moeder. Nog meer? Uhm... ja. Hoe noem je een hond die heel goed kan goochelen? Weet je niet, weet je wel, weet je niet, weet je wel, weet je niet. Een Labracadabrador. Doe er je voordeel mee. Wij gaan foebele koekeloeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten