zondag 2 juli 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Een zondag vol Confederation Cup balpartijtjes. Als eerste hebben we daar het nietszeggende potje om de uche uche 3e en uche uche 4e plaats tussen Portugal en Mexico. Vanaf 13:45 uur te aanschouwen op voetbalzender NPO2. Vanaf 19:45 uur wordt het op voetbalzender NPO3 pas echt interessant. Mogen Chili en Duitsland in de finale gaan uitmaken wie de sterkste is. Stream mocht je die nodig hebben is hierrr wel ergens tussen te vinden. Is dit laatste niet het geval dan heb je dikke pech. Genoeg geblablablaat. Tijd nu voor de voorbeschouwing die er verdomme toedoet.

Portugal-Mexico
Wedstrijden. Om. De. Derde. En. Vierde. Plaats. Zouden. Verboden. Moeten. Worden.

Chili-Duitsland
De finale van de Confederation Cup 2017. Zou zomaar ook de finale volgend jaar tijdens het WK kunnen worden. Chili-Duitsland. De Zuid Amerikaanse kampioen op volle oorlogsterkte tegen die Weltmeister dat met een B-garnituur het veld komt opdraven. En toch geven de bookmakers die moffen meer kans om als uiteindelijke winnaar uit de bus te komen. Want je weet zelf. Voetbal is een eenvoudig spelletje van elf tegen elf en op het einde winnen de Duitsers. Aldus Gary Lineker. En die kan het weten. Maar schrijf die messcherpe Chilenen niet af. Met hun heerlijke geraffineerde steekpassjes zo knetterend lekker als die steekpassjes wel niet zijn. In de groepsfase troffen beide landen elkaar ook al en toen resulteerde het potje in een onbesliste 1-1. Allemaal leuk en aardig maar onbeslist zal het vandaag niet worden want eventueel verlenging, pingels, de hele riedel. Afijn. Een prima partijtje voetbal om naar uit te kijken.

Laatste alinea
Laatste alinea dus je... Weet zelf ja. Heerlijke memmen en prachtige vulva's plus een gezichtje erbij en wat armen en benen zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf stuks oogverblindende zonnestraaltjes. En om nog meer in de juiste stemming te geraken zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf kostelijke muziekpareltjes voor je uitgezocht. Wat een gekkigheid weer op de voetbalhumor.com. Het kan niet op. Behalve het bier. Dat kan altijd op. Heerlijk helder uit de kijkertjes koekeloeren doen naar hetgeen wat op het kastje verschijnt. Dat is wat wij voetballiefhebbers gaan doen deze zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten